Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
"Én a Bioware-ben bízom, hogy jó tartalmat csinálnak."
Én nem. Csak azért jöttem írni egy post-ot, hogy elmondhassam majd, hogy "én előre megmondtam".
Szerintem ez lesz a Bioware egyik legrosszabb játéka az utóbbi 10 évből. Talán a ME:A-nál jobb lesz a maga kategóriájában, de a sajátjában már nem biztos, illetve tippre egyáltalán nem fog tetszeni azoknak, akik valami értékelhető ME vagy DA szerű játékot (ha nem is közvetlen folytatásokat, de olyasfélét) akarnak végre a Bioware-től és ezért nézelődnek (én azokat epekedve várom még akkor is, ha pesszimista vagyok az új DA felől is a ME:A óta).
De majd meglátjuk. Azért ki fogom próbálni, ha lesz rá alkalmam ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ez lesz a Bioware egyik legrosszabb játéka az utóbbi 10 évből. Talán a ME:A-nál jobb lesz a maga kategóriájában, de a sajátjában már nem biztos, illetve tippre egyáltalán nem fog tetszeni azoknak, akik valami értékelhető ME vagy DA szerű játékot (ha nem is közvetlen folytatásokat, de olyasfélét) akarnak végre a Bioware-től és ezért nézelődnek (én azokat epekedve várom még akkor is, ha pesszimista vagyok az új DA felől is a ME:A óta).