Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
"Én a Bioware-ben bízom, hogy jó tartalmat csinálnak."
Én nem. Csak azért jöttem írni egy post-ot, hogy elmondhassam majd, hogy "én előre megmondtam".
Szerintem ez lesz a Bioware egyik legrosszabb játéka az utóbbi 10 évből. Talán a ME:A-nál jobb lesz a maga kategóriájában, de a sajátjában már nem biztos, illetve tippre egyáltalán nem fog tetszeni azoknak, akik valami értékelhető ME vagy DA szerű játékot (ha nem is közvetlen folytatásokat, de olyasfélét) akarnak végre a Bioware-től és ezért nézelődnek (én azokat epekedve várom még akkor is, ha pesszimista vagyok az új DA felől is a ME:A óta).
De majd meglátjuk. Azért ki fogom próbálni, ha lesz rá alkalmam ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ez lesz a Bioware egyik legrosszabb játéka az utóbbi 10 évből. Talán a ME:A-nál jobb lesz a maga kategóriájában, de a sajátjában már nem biztos, illetve tippre egyáltalán nem fog tetszeni azoknak, akik valami értékelhető ME vagy DA szerű játékot (ha nem is közvetlen folytatásokat, de olyasfélét) akarnak végre a Bioware-től és ezért nézelődnek (én azokat epekedve várom még akkor is, ha pesszimista vagyok az új DA felől is a ME:A óta).