- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Animal Croissing: New Horizons topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Egyébként néha úgy érzem, hogy kicsit lassan történnek az események. Mármint azzal nincs bajom, hogy nem tudok naphosszat játszani vele -vagyis meg lehetne oldani, de akkor hol a varázs?- és korlátozva van hogy egy nap mi mindent tudsz csinálni. De pl a három új lakó érkezésénél számomra felesleges időhúzás volt, hogy mindegyikre várni kell egy-egy napot, tehát összesen hármat. Ezzel sem lenne gond alapvetően, csak Tom addig nem ad semmi teendőt. Oké, tudsz loot-olni, pénzt szerezni, esetleg a házadat csinosítgatni. De nem tudom, én jelenleg haladnék a szigettel és nem a házammal foglalkoznék. Tudom, hogy az életben sem pikk pakk történnek a dolgok, de ahogy fentebb említettem, a három új lakó érkezésénél szerintem felesleges időhúzás volt.
-
Minden nap veszek egy nook ticketet és így is van vagy 100k nook pontom mert másra nem is nagyon költöm.
Én az elején sokat szigeteztem. Esténként pókot fogtam néhány alkalommal, napközben meg szedtem ami hasznos volt.
Pl a lily-ket nem is nemesített mert volt egy sziget ahol ott volt mind a 3 nemesített szín. -
Ahogy hyggelig mondja.mrnj szigetezni telek eladás után.
Legalább kicsit befolyásolhatod hogy ki költözzön be.
Hamég aznap találsz valakit.
Nem vagyok benne biztos mert csak 2lakót hívtam így meg de talán úgy van hogy ha nem hívsz senkit akkor majd másnap tom nook hív valaki retar... Khm. Kevésbé szimpatikus lakót.Hsz-ed végén telibe azt olvastam hogy 3madár meg valami köcsög.
-
Jó de azt hogy a játék szabad kezet ad abban milyen lesz a szigetem, szerintem nem így gondolták.
Nekem most csak a funkció számított.
Gyümi fa adott számú fajtánként, virág csak annyi amit nemesitek és a kész virágokból 1-2példány szinenként.
Ezen kivül nincs is más a szigeten csak elvétve.
A házak egy két kivétellel már a végleges helyükön vannak.
Ezen kivül pár pad volt lerakva.
Na most ez valahogy elég volt 2 csillagra.
Most űltettem egy vagon virágot meg kiraktam pár tereptárgyat azokból amik tetszenek.
Szóval én nem csinosítgattam.a szigetet folyamatosan mert tudtam hogy egy csomó minden nem úgy lesz majd végül.
Ennek most ittam meg a levét. -
Chris Kiki
senior tag
Ha van üres telked, akkor beszélgetsz vele és előbb-utóbb rábólint arra, hogy marad. Ha nincs, akkor beszélgetsz vele általában sokat, játékot ajánl, ha nyersz meginvitálod, akkor felhívja Nookot, hogy jönne. Ha nem nyersz tovább beszélgetsz az újabb játékig. Nook elmondja neki, hogy nincsen hely. Ezután egy újabb beszélgetés következik, melyben elmondja, hogy melyik lakó helyére ajánlották be. Ezt vagy elfogadod vagy sem. Ha elfogadtad, a tied.
Ez így persze elég macerás, és a végkimenetel szempontjából elég rosszak az esélyeid, hogy pont az az állatka menjen el, amelyiket Te szeretnéd. De lehet picit csalni.
-
Én minden nap 1-2órát játszok és így pont jó nekem.
Kövek, locsolás, gyümiszedés ha van, beszéogetés a lakókkal meg néha ajándék nekik. Végignézem a boltokat, kiásom.a fossilokat. Ezek max egy óra alatt megvannak.
Most még annyi van extrába hogy naponta cserélek egy rámpát. A hidakat már lecseréltem. Plusz foglalkozok a campsiteossal.
Ha úgy van akkor eladok turnipot és rgyuttal más szigetén is boltozok, beszélgetek, locsolok, és délbe belépek a du turnip árat megnézni.
Ezekkel együtt is napi 2óra körül megáll és ez így pont jó.
Ritkábban előfordul hogy kitalálok magamnak valamit. Most legutóbb csináltam egy sövényfallal körbekerített turnipntárokót kintre, és bent a házba elkezdtem kicsit rendezkedni hogy melyik szobába mit szeretnék majd. -
Üdv a wall streeten.
Switch topik összefoglalóba ott a friend kódpm.vagy ennek a topiknak az első oldalán.
Csak majd szólj ha felveszel mert aki csak felvesz de nem jelez hogy ki ő, azokat szoktam is törölni.Egyébként ha drágán adja lehet jobb áron is veszi majd szerda csütörtök körül, szóval lehet hozzád megyünk majd eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- PlayStation VR2
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest