-
PROHARDVER!
Animal Croissing: New Horizons topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
válasz
Chris Kiki #1398 üzenetére
Vegyel koronat minden lakodnak, egybol fele elmegy
-
Meg azt nem tudom hogy számolják ki hogy mi mennyi legyen. Szerintem azért is drágák a cuccok hogy megint turnipozni kelljen idővel, de most nem is erre akartam.kitérni.
Hanem az árazás. Vettem valami berendezési tárgyat ilyen pár ezerért de ilyen tűzhely vagy ilyesmi, de egy kurva sakk tábla meg 120ezer volt. -
g@bo
nagyúr
válasz
Chris Kiki #1395 üzenetére
hát igen, előfizetés és haverkodás nélkül gyümölcsök se....
nagy franc a nintendóóó
-
ates85
tag
válasz
Kvelstadt #1387 üzenetére
Hasonlóan szenvedek én is a virágokkal. Zöld mum, kék rózsa és a lila windflower nem akaródzik létrejönni. Minden más virág hibrid már sikerült, igaz a fekete cosmosból és a lila pansyből csak 2-3, de legalább van, az arany rózsák viszont szépen szaporodnak nálam.
A turnip bizniszt én már rég abbahagytam, így is annyi pénzem összejött a játékban nélküle, hogy nem is tudom nagyon elkölteni.Csak én vettem észre, hogy elég gyakran ismétlődnek az eladó tárgyak Nook's Crannyben? Van olyan tárgy ami már majdnem tízszer is megjelent már az eladó tárgyak között, viszont bőven akad olyan is ami még egyszer sem. Nagyon szeretnék már venni egy espresso gépet és egy dj pultot, de ezek még soha nem voltak nálam a boltban.
-
Kai_Rong
senior tag
-
MN98
junior tag
válasz
Kvelstadt #1389 üzenetére
Nah igen. Igazából sok esetben a % is csak egy iránymutató, pl. nekem ami nagyon nehezen akart jönni az a kék pansy. 8db kellett volna, szerintem volt legalább 3 hét mire meglett. Utána meg naponta jött átlag +2db, ami frankó, mert kellett még belőle, máshova is ( a 8db arra kellett, hogy piros pansy-ket növesszek).
A baj ezzel ha szerencsétlen vagy, akkor rendesen lelassulhatnak a folyamatok.Egyébként én azon vagyok kiakadva, hogy ha többen locsolják a növényeket, akkor nagyobb eséllyel is fogsz kapni, ami szép és jó, de 20-on évesen hol találok stabilan 4-5 embert, aki locsolná is?
Pár alkalommal innen fórumról átjöttetek locsolni, és meg is látszódott. Igazából 1-2 alkalom is sokat lendítene, ezért is ajánlottam fel, hogy segítsünk egymásnak.
-
Nekem van olyan virág amit 2hónapig locsolgattam és nem dobta az új színt se magról se breedeltről úgy, hogy közben olyanok is nemesedtek amiket sokkal később ltettem.
Én 8s tervezek egy minden virágoskertet de így sokat csúszik a dolog.
Fekete rózsa is van vagy 25, arany locsolóval locsolom és nem ad arany rózsát.
Átmentem tesómnál meglocsoltam 2db feketét és mádnap jött a 2 gold neki...
Értem én hogy százalék meg esély de attól még bekaphatja a játék. -
MN98
junior tag
válasz
Kvelstadt #1387 üzenetére
Én még nem adtam fel a virágoknak a locsolását. Az az igazság, hogy az első pár ritka virágot nehéz megszerezni (lila, fekete, kék), de azután azért felgyorsulnak kicsit a dolgok. Pont ez a bajom nekem is, hogy 1 hét alatt jött 1 db lila pansies, és kellene kb. 15 db. Igazából türelem kérdése én úgy vagyok vele, hogy ki van alakítva a hely mindennek, nem nagy fáradság meglocsolni azt a pár sor virágot, és igazából egyre kevesebb is lesz lassacskán, de azt is megértem, akit ez egyáltalán nem mozgat, csak próbálok értelmet találni, hogy miért lépjek be napi szinten....mert a boltokban alig alig jön értelmes dolog kb. heti 1, amit mondjuk tényleg le is rakok valahova, a napi diy recept is 50%-ba vagy meg van 40%-ba meg hülyeség, azért a kb. 2 hetente 1 normális receptért meg nem igen érdemes vesződni.
Jelenleg én úgy állok a szigettel, hogy tervezek egy virágos kertet (az összes virág féle benne lesz) -> ez nyilván még hónapok kérdése...
khm. kék rózsa, ezen felül lényegében minden be van építve és a tengerpartnak is a java része...
, de nem akarok panaszkodni, mert sok ideje nem játszottam ennyit egy játékkal, ha soha többé nem lépnék be már akkor is rég megérte volna az árát.
Egyébként, ha valaki küzd 1-2 hibrid virág kinevelésével, akkor akár megbeszélhetjük, hogy átmegyünk néha egymáshoz locsolni, mert sokat segítene.
Egy kérdés hátha valaki tudja:
Ugye ahhoz, hogy arany rózsát kapj fekete rózsákat kell locsolni arany locsoló kannával. Itt milyen %-os eséllyel jön ilyen virág? -
A virágok meg kapják be. Kineveltem egy hektár lila mumsor meg sárgát és nem dobta a zöldet pedig már én és minden lakóm is arany locsolót használ. A rózsa se kékül, meg még kéne valami windflower szin de az se adja magát szóval nem is foglalkozok velük. Köveket nem ütöm ki naponta mert rengeteg van már a raktárban.
Annyi időm meg kedvem nem volt hogy átjárjak máshoz ruhákér meg stb.
Teljesen abba úgysem hagyom és így is esik egy két új dolog, és így elég kevesebb időt beletenni és ez így most pont jó.Ferdzso
Ugye?
Most pont volt turnipom és spikeom is de csak 203 és az a poén hogy ezt big spikenak jelezte, szóval más a spikeok se olyanok mint rég. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Kvelstadt #1384 üzenetére
"Már nem is nagyon turnipozok..."
nah itt a vége mindennek
amúgy én is eltűntem (mondjuk én gépet építettem és azzal bogarásztam meg játszottam) , mert kicsit leült a játék. egy két naponta belépek, csinálgatom a dolgokat, és az bőven elég. de amúgy hosszútávon is ez lett volna a terv, hogy az AC így a háttérben, TV mellett tökéletesamúgy azt esetleg tudjátok, hogy hány darab pénzfa lehet a szigeteteken? pont körbe tudtam ültetni a kiskertemet velük, de a plázához már nem jutott, és nem spawnolnak újak
-
MN98
junior tag
válasz
Kvelstadt #1384 üzenetére
Nah igen, én meg még mindig itthonról dolgozom...ez kapásból elég sok időment felszabadítja. Meló meg részlet kérdés, hogy mikor mennyi van, szerintem évek óta nem játszottam ennyit, mint az utóbbi fél évben.
Egyébként lassan én is úgy vagyok már, hogy pár hétig max. még turnipozok (5millió +ba vagyok). Virág féléket még mindig termesztem, elég jól haladok vele. Ha ezek se lesznek nem tudom még mi fog ösztönözni, hogy napi szinten belépjek. Max annyi, hogy megnézzem mi új van a boltban.
-
válasz
Chris Kiki #1380 üzenetére
Last of us 2 volt ami melett semmi nem érdekelt, aztán ahogy előttem is írták Tsushima, plusz több a meló és az wc oda került ahova való, egy kiegészítő vagy másodlagos játék.
Igazából nem ez az érdekes hogy most vagyok ritkábban hanem az volt az hogy mennyi időm volt rá míg ment a karantén.
Kb ez a normális csak nem ehhez vagyunk szokva.
Meg az is közre játszik hogy most inkább esti bogarak halak hiányoznak de sokszor van hogy este már nincs kedvem belépni.
Már nem is nagyon turnipozok, szóval most takarék lángon megy.
Majd valamikor biztos lesz még több időm meg több kedvem. -
Chris Kiki
senior tag
Nálam van Redd, aki sokáig fent van az jöhet, nálam más az időszámítás, hajnali 4-ig nyitok ha van érdeklődő.
-
MN98
junior tag
válasz
Na ezt viszont nem tudtam.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tsushima vadregényes tája sokunkat rabul ejtette
-
MN98
junior tag
válasz
Kvelstadt #1377 üzenetére
Mindenki kapott az update után egy speckó ágyat, le kell rá feküdni és akkor álomba merülsz. Ezután meg lehet látogatni másoknak a szigetét (kell hozzá dream address). Illetve itt állíthatod be, hogy a te szigeted is megtudják látogatni (kapsz saját dream adress-t). Azt érdemes tudni még, hogy ha ezt megcsinálod, akkor a jelenlegi állapotot fogja csak látni az, aki ellátogat így a szigetedre, érdemes ezt is sűrűbben updatelni, már ha sokat változott a szigeted.
-
Ezt a dream bigyót hogy kell belőni?
-
MN98
junior tag
Na legeneráltam ma reggel a dream address-et.
DA-7207-5458-1845
Chris Kiki:
Szerintem ezek is mehetnének bele az összefoglalóba. -
MN98
junior tag
Persze. Kb. mikor tudnál jönni?
Francért nem lehet megváltoztatni utólag, hogy kinek akarok válaszolni.
-
MN98
junior tag
válasz
Szilágyi84 #1050 üzenetére
Már kb. 40 diy receptem van, nem nagyon akarom már tovább tartogatni. Akinek kellene az írjon, péntekig még megtartom, ha nem akkor kuka.
Szilágyi84
Bocs nem neked akartam címezni. -
scyllafren
senior tag
Tuzijatek ma este 7-tol, elotte szabadonvalasztott mintakat lehet adni Isabelle-nek, es azok fognak megjelenni
-
Brown és Light brown simple panel-t keresek, ha valakinek lenne szívesen átugranék "bekatalogizálni".
Az én Dream Address kódom: 5968-8443-6981 . Legutóbbi mentés óta pár dolgot azért átvariáltam, most meg nem akarok rámenteni, mert elég fostos idő van.
-
ates85
tag
válasz
Chris Kiki #1367 üzenetére
A Dream címet használva bármikor ellátogathatsz egy játékos szigetére, még akkor is ha ő nincs online. Sajna sem tárgyakat sem szerszámokat nem vihetsz-hozhatsz magaddal az álomban, tehát arra marad a normál repülős utazás. Körbejárhatod a szigetet amennyire tudod létra és ugrórúd nélkül, mondjuk az én szigetem teljesen körbejárható ezek nélkül is, de ha a sziget tulajdonosa lerakja kint valahova ezeket az eszközöket akkor a látogató feltudja venni és használni. Beszélgethetsz a lakókkal és bemehetsz a házakba és a múzeumba. Sajna recepteket nem lehet megtanulni viszont egyedi dizájn mintákat (Custom Designs) le lehet tölteni. Nagyjából ennyi, igazából elég korlátozottak a lehetőségek, de én szívesen körbenéznék más szigetén ki hogy rendezte be és találkozni olyan lakókkal akiket még nem ismerek, és legalább bármikor ellehet látogatni más szigetére álomban, ja és nem kell hogy a barát listádon legyen az akit meglátogatsz.
-
ates85
tag
Mit szólnátok hozzá, ha a Dream címeinket megosztanánk?
Az enyém: DA-9670-9655-0300 -
ates85
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Szeretném ha a saját szigetemen meglenne az összes játékbeli gyümölcsfa.
Alma, barack és narancs kellene nekem. Valakinek a szigetére ellátogathatnék esetleg szedni ezekből? Egy fányi termés elég lenne mindegyikből. Meghálálnám 100.000 bell-el. -
Kinyitottam, kód nélkül. Reddhez létra kell.
-
Chris Kiki
senior tag
Én szívesen átnézek mindkettőtökhöz 18 óra környékén.
-
Academic painting - fake
Serene Painting - fake
Wild painting left half - fakeEzekkel van nálam ma Redd.
18 óra körül tudok nyitni ha érdekel valakit.
-
MN98
junior tag
Nyitva.
-
MN98
junior tag
Van nálam egy rakat felesleges diy recept. Este 8-kor nyitok, ha gondoljátok hozzatok ti is diy recepteket, de nem muszáj. Locsolást azt elfogadom...
-
Phobion
őstag
válasz
Chris Kiki #1352 üzenetére
Rendben, PÜ-be küldöm a friend kódot!
-
Phobion
őstag
válasz
Chris Kiki #1347 üzenetére
Köszönöm!
(#1346) scyllafren - Köszönöm, már sikerült! -
Phobion
őstag
válasz
Chris Kiki #1347 üzenetére
Akár most is.
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki akinél barack terem? Ha NMT-ért cserébe tudna adni?
-
Chris Kiki
senior tag
Olassa még bárki ezt a topikot?
Ha igen, Redd nálam van, 3db fake képpel. Jöhettek nyugodtan, nálam most du. 4 van, hajnalig fogadok bárkit, aki jönni szeretne. -
MN98
junior tag
Ma este lesz nálam shooting stars. Jönne valaki?
-
MN98
junior tag
Ha valaki esetleg nem adta el még a turnipeket nálam 167 az ára.
-
Kai_Rong
senior tag
440 nálam a turnip ma estig, ha valaki jönne, PM me.
-
MN98
junior tag
válasz
Chris Kiki #1334 üzenetére
Engem érdekelne.
-
Chris Kiki
senior tag
Redd nálam van ma:
Scary Painting (fake)
Solemn Painting (fake)
Perfect Painting (orig)Érdekel valakit?
-
MN98
junior tag
válasz
Kai_Rong #1332 üzenetére
Az első 1-2 napon én is elég sokat.
Egyébként szerintem így egy kicsikét szarul van megoldva, mármint lényegében találunk egy scallopot és utána nem érdemes az nap már keresni bármit is (nyilván az elején még igen, mert minden új). Az meg a másik, hogy full random az, hogy mikor kapunk. Tegnap legalább 20 percig szórakoztam, hogy kapjak 1-et, ma 5 percet se...
-
Kai_Rong
senior tag
Pascal hivatalosan napi egyszer bukkan fel. Redditen/YouTube-on néhányan írták, hogy napon belül kétszer is jött Pascal, de ez vagy glitch, vagy hoax, nekem legalábbis nem jött, pedig az update első két napjában szinte folyamatosan az óceánban úsztam
A felesleges scallopt vagy a múzeumba add le, vagy a Crannyben, ugyanis csak a friss scallopot hajlandó cuccra cserélni Pascal. Azért random ad DIY-t, pearlt vagy hableány ruhát. -
MN98
junior tag
Kinek, hogy tetszik az új update?
Kérdés: Ugye Pascal akkor bukkan fel, ha találunk scallopot, ha többet találok egy nap akkor többször is felbukkan?
Tegnap tele volt az inventorym és akkor találtam pont 1-et, és semmit se kaptam tőle, azzal a scalloppal ilyenkor mi van?Nem fogom tudni leadni azt már neki?
Egyébként eddig 1 diy receptet sikerült kapnom tőle.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Chris Kiki #1329 üzenetére
Nem enged atmenni, communication interrupted :/
-
Chris Kiki
senior tag
Nyitva
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Chris Kiki #1327 üzenetére
Én átnéznék majd
-
Chris Kiki
senior tag
Ma este Meteor Shower van nálam, érez valaki kedvet egy kis Star Fragment gyűjtögetéshez?
-
Valakihez majd áttudnék ugrani eladni a retket? Nálam kereken 100, ennél többért megyek. Nem akarok úgy járni, mint múlthéten, amikor 41-ért adtam el majd' 4000-et szombat este.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Chris Kiki #1320 üzenetére
Az imént jött szembe velem fácsén.
[link]szerk.: Amúgy nem tudom, az előző képemen miért szerepel néhánynál 0, per pillanat nem látok hibát az appban, megvan minden ár.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Chris Kiki #1320 üzenetére
Hirtelen ezt tudtam produkálni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Chris Kiki #1318 üzenetére
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
scyllafren #1317 üzenetére
Még egy teljes kört nem is tettem a sziget körül, már 16 különféle tenger alatti teremtményt le is adtam a múzeumnak.
Ha valaki esetleg tud egy listáról az elérhető tenger alatti cuccokról, linkelje már be ide legyen szíves!
-
scyllafren
senior tag
Ne felejtsetek el "-" al full mentest csinalni, ACNH-t bezarni es update-elni. Lehet csobbanni!
-
krokk
senior tag
Ráadásul 2 féleképpen is. A kis ikonos listában is mutatja egy kis bagoly jellel ha kiválasztasz egyet, illetve ha megnyitod a nagy adatlapját ott is lesz rajta egy bagoly pecsét.
Más:
Van nálam Redd és van még fake painting pár nála ha valakinek kellene:
scary, moving, academic -
tboldi
nagyúr
Nem írtál platformot, de iOS-en egy csomót kipróbáltam, és magasan ez a legjobb.
........................................................Amúgy üdv mindenkinek, még csak most keveredtem ide, pedig megjelenés óta játszok.
-
MN98
junior tag
Van esetleg olyan app, ahol le lehet követni, hogy pontosan melyik halat/bogarat/fosszíliát adtam le a múzeumba? Mert az oké, hogy amit megfogtam azt jelzi, de lehet akad 1-2 olyan állat, amit nem sűrűn fogtam meg/ki és nem is adtam le. Igazából nem annyira lényeges, de klassz lenne, ha tudnám 100%-ra, hogy minden oda is le van adva.
Nyilván az is egy megoldás, hogy körbe nézek a múzeumon belül, csak hát a lustaság..
Az ilyen dolgok eléggé a lista alján vannak nálam jelenleg. Mármint az, hogy teljesen fullos legyen a múzeumom. -
-
MN98
junior tag
Megyek én.
-
MN98
junior tag
válasz
Chris Kiki #1304 üzenetére
Most esetleg ráérsz? Mert akkor átmennék.
-
MN98
junior tag
Van valakinek esetleg pansies virág magjai? Vagy valakinél ott van Leif és árul ilyen virágot?
-
válasz
Kai_Rong #1296 üzenetére
Azt értem hogy népszerüség alapján kaptak rangot de szt nem hogy én ezt miért vegyem figyelbe.
Pont az a jó hogy van választék és az a legjobb aki neked a legjobban tetszik.
Ott van pl nekem Cole. Szerintem ő a legszebb legaranyosabb de nem hogy nem tier1 de még szerintem a nyulak között sem kiemelkedő a userek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- PlayStation VR2
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest