- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Animal Croissing: New Horizons topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
Ilyen se volt még. Annyit játszottam ma a játékkal, hogy hányingerem lett. A pasimhoz alig szóltam. Szerintem több ilyen napot szeretne.
-
válasz
Chris Kiki #497 üzenetére
Tényleg csak jöttél meg mentél.
Megtudtam tanulni kb 5db-ot. Többit elraktam letétbe. -
válasz
Zolibacsi88 #495 üzenetére
Na az úgy jó is. Ezt felvevős dolgot csináltuk is tegnap.
Kidobjak egy olyan bamboo lámpát hogy felvedd ilyen módon, vagy nem neked tetszett pár napja? -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Kvelstadt #493 üzenetére
Na már van okunk talizni, mert nekem meg megvan a cipő az űrruhához
, sőt mondok jobbat.
Lehet picit cheat, de az is lehet, hogy szándékos. Ha valamilyen tárgy megfordul a kezeid közt, onnantól a Nook automatából megveheted magadnak, mert ott azt írja a menüben, hogy azok a tárgyak vannak itt amik már voltak nálad. Ergo, ha én ledobok valamit, te felveszed a földről, onnantól a Nookautomatádban ott lesz megvehetőként. For science. Igazolva, kipróbálva.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
hyggelig #489 üzenetére
Kössz nehéz volt összekaparni, még hozzáillő cipő kéne
.
Jól van az egyébként, nem kell idegenkedni az ilyentől, semmi olyan probléma nem lehet, hogy “ellop” bárki bármit. Később meg aztán ide is nyugodtan kiteheted a dodocode-ot, ha Nintendo Friendslisten lévő embernek nyitsz ki Dodóval, és nem mindenkinek. Akkor csak olyanok mehetnek be, függetlenül hogy nyilvános a dodocode, akit ismersz. Tök jól kitalálták.
Amúgy viccen kívül túlértékeltem a “nagyhalas” helyet. Csali nélkül alig jobb, mint bármi más.
-
válasz
Zolibacsi88 #491 üzenetére
Ha 1.2milláért veszel fejfedőt akkor úgy kell neked.
Viccem kivül nekem ezek a settek jobban adják. Pl a vijong is megvan már félig. Ürruhához is csak cipő kell.Chris
Jöhetsz, megnézem őket.
Meg hozzál.már egy ambert és egy left ptera winget, köszi!Ha már jösz bedobom az aktuális listám hátha tetszik valami.
Elvihető fossilok:
Ankylo torso
Archelon skull
Brachio skull
Brachio tail
Coprolite
Dimetrodon torso
Diplo tail
Iguanodon skull
Iguanodon tail
Megacero tail
Ophthalmo torso
Parasaur skull
Plesio body
Plesio skull
Plesio tail
Ptera body
Right megalo side
Right ptera wing
Sabertooth skull
Sabertooth tail
Spino tail
Tricera skull
Tricera torso
Trilobite -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Kvelstadt #490 üzenetére
Van egy zsák DIY kártyám. Ha kell valakinek jelezze!
Átmegyek hozzá, ledobom a kártyákat, elhúzok haza. Most kerülöm az udvariasságot, mert nincs rá időm.
Az illető átnézi őket, ami kell felhasználja, a maradékot visszaadja nekem (esetleg kibővíti néhány sajáttal), amíg legközelebb átnézek hozzá, addig őrizgeti. Ez néhány óra, max 1 nap. Van legalább 20 db. -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Kvelstadt #487 üzenetére
Amúgy viccen kívül ide is csak csalival érdemes menni, az egész játék alatt ennyi sea bass-t nem fogtam, mint itt...de legalább a mostani újdonság meglett, meg pár drágább.
Az esti terv nekem is ez, még pár szelvényt ellövök erre majd.Striciszerkó...csak a koronám 1.2 millió bells volt khmm. Khm..ööhhmm.. de félrenyeltem..
-
hyggelig
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #486 üzenetére
Nagyon nevettem, amikor megérkeztél a szigetemre. Az a királyi szerkó nagyon ott van
MI mást is kaphatna egy király,ha nem a nagy halak szigetét? -
válasz
Zolibacsi88 #486 üzenetére
Nem az hogy irigység de akkor roha.. ..de jó neked hogy ilyen szerencséd volt! Soksikert! ..
ahhoz hogy semmi jót nefogj...
Én majd este megyek,behúzok legalább egy bambusz dzigetet és kipróbálom a skorpiózást. -
Zolibacsi88
aktív tag
Nem azért, hogy arcozzak( ó dehogynem
), de a big fish island 2-re dobott a nook ticket ha számításaim nem csalnak
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
hyggelig #483 üzenetére
Valamint azért sem kell “félni” hogy más lebontja a fél szigeted, mert érkezésekor csinál egy mentést a játék és egyet távozásakor, ami a kettő közt zajlik sosem így az egész addig visszaállítható eredeti állapotába akár azzal, ha egyszerűen megszakítod a kapcsolatot, akár azzal hogy sleepbe teszed a gépet akár a netet lövöd le úgy hogy airplane módba teszed a gépet. Minden visszaáll az érkezési időpontba, nyilván az illető meg takarodik haza üres kézzel, ő nála meg az elondulása előtti mentés várja
Érdekesség.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #482 üzenetére
Köszönöm.
Ma nyílt meg a lehetőség, hogy alakíthatok rajta. Kb 7 órája csak ezt csinálom ma -
hyggelig
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #479 üzenetére
Persze,tudom,csak épp nem gondoltam rá. Megnézem a kódom és jöhetsz, ha akarsz, csak ne nyúlj máshoz
-
hyggelig
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #476 üzenetére
Ha píz kell, akkor sajnos tárgytalan
Köszi a segítséget. Elég ritkán látogatnak meg idegenek (soha)
-
scyllafren
senior tag
A Discordon is lehet talalni latogatos szigetet, mindenkinek ajanlom
Foleg, hogy egy hetig szabin vagyok
Barackos sziget, de mindenem van már
-
-
hyggelig
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #472 üzenetére
Szívesen küldök barackot. Alma nem kell,mert már az is van.
Hogy kell dodo code-öt megadni?Vagy kizárólag pénz érdekel?
-
válasz
Zolibacsi88 #472 üzenetére
Én nem bánom ha meglepiből jön, csak azt nem szeretem mikor nemtudom hogy odott részen érdemes e még pecázni vagy hány órakkor..
Pl ha nem mondjátok hohy stégnél jön a tuna meg a blue marin sose fogom ki őket.Zolibá
Nekem is almás szigetem van. De a részvét a fontos nem a pénz. (Mondta: senki soha) -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #469 üzenetére
szerintem még azért raérsz. ezek a halak itt lesznek hónapokat (sry ha tévedek, nem néztem mik az új halak, nem spoilerezek magamnak, jobb a felfedezés öröme :p). én még az áprilisi halakkal is le vagyok maradva. ha koncentrálok bármire, akkor max a kifutó halakat nézem meg
amúgy a legújabb kedvenc részletem: a polip lakók több lábnyomot hagynak a homokban maguk után
-
válasz
Zolibacsi88 #469 üzenetére
Nem.értem szt mér nem lehet venni. Azért egy idő után (elég hsmar) már nem fun kagylókat keresgélni kiásni meg lekraftolni egymás után sokat.
Most voltam ezen a may day szigeten. Ez tök jópofa volt.
-
törölt tag
válasz
scyllafren #467 üzenetére
Rosszul emlékeztem
-
-
hyggelig
senior tag
Hahó!
NEM tűntem el, csak alig volt időm játszani és a turnip áraim is katasztrofálisak voltak.
Amint valami érdemleges lesz, garantáltan írok -
válasz
Zolibacsi88 #458 üzenetére
Van roszabb.
Tesóm kapásból kifogta a kikötőbe azt a nagy zöld halat míg nekem 30csaliból semmi csak a kikq.t seabass.
Én is mondtam neki hogy roha.. szép fogás!F3rdzs0
Ez egyszer mindenki eljátsza szerintem. Én is így tanultam meg hogy mikor valaki ~500as árat mond, akkor megyünk eladni és nem várjuk a csodát, mindegy milyen grafikon jósolja meg. -
f3rdzs0
senior tag
nálam ma végül csak 300 volt a turnip délelőtt, úgyhogy így jártam (nem jött be a kalkuláció hogy 600 lesz :D)
viszont cserébe ma vihar van a szigeten villámlással. szóval tökéletes napot választottam a beach átépítésére :D
a May Day sziget nagyon tetszett, főleg a surprise guest
-
törölt tag
Nem termeszted, csak kereskedsz vele. Vasárnap délelőtt megveszed 8-12 között, utána hétfőtől szombatig van időd eladni, 1 hét után megrohad. Egy nap kétszer frissül az ára, délelőtt és délután, és mindenkinél más ára van, ezért szoktunk olyanhoz menni, ahol 500+ az ára. Kb ennyi
-
EmThor
addikt
Srácok turnip kérdés: lassan haladok, család stb. Szal csak most lett meg a bolt, mert nehezen jött össze a 30 vasérc. Lényeg, hogy azt mondta a kissrác hogy csak vasárnap jön a turnip-os ember, tehát tőle lehet vásárolni, utána termeszthetek és lehet drágán eladni, jól értem? Köszi!
-
válasz
Zolibacsi88 #455 üzenetére
Legelső hal amit ma fogtam az angelfish.
-
törölt tag
válasz
Kvelstadt #440 üzenetére
Én csak azért nem írom a turnip árat, mert sose volt még 160-nál nagyobb
De ha lesz értékelhető ár, azt megosztom. Meg ez a hét nekem kimarad, nem tudtam vasárnap délelőtt belépni bevásárolni.
Ez a májusi sziget túra viszont jópofa lett, próbáljátok ki. A gagyi húsvét után megijedtem, hogy csak ilyen béna eventek lesznek, de ez ötletes lett
-
válasz
Zolibacsi88 #453 üzenetére
Köszi az infót.
Majd előbb lásduk ér e annxit a skorpió mint a pók és olyan könnyü e farmolni. -
g@bo
nagyúr
válasz
Kvelstadt #450 üzenetére
nem, deka turnip sincs.
elindítom a 7 napot, és nyitok.
felvettelek a friend listára, de azt mondja lejárt a 7 napom, pedig nem is kértem aktiválni..
jövőhéten benevezek egy hónapra, mert holnaptól pár nap offline, akkor újra.
de le kellene cserélen a brit fiókom, mert fontban soknak tűnik az egy hónap tarifa.
-
g@bo
nagyúr
játszik most valaki urak? átlesnék, jöhettek is.
a friend kódom: SW-8422-8735-0025
nem tudom az átjárás miként megy.
-
válasz
Szilágyi84 #445 üzenetére
Üdv itt!
Igen itt is van olyan tagság mint a ps+, én úgy is hívom.hogy N+.
Viszont itt is van 7nap ingyenes +.
Amúgy sokkal olcsóbb mint a ps+ éves előfizetés. Kevesenb mint a fele. -
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok hamarosan én is beszerzem ezt a játékot és egy Switch gépet + még 1-2 címet majd. Az érdekelne hogyan lehet online játszani? Fiókot kell létrehozni és kell még valami előfizetés mint pl a Playstation-nek a Ps Plus? Mennyibe kerül ha így lehet? Köszönöm
-
válasz
Chris Kiki #441 üzenetére
Az megint más hogy x y bútor hiányzik a settedből ami ahhoz kell hogy megcsináld amit elképzeltél.
Nincs itt elvárás hogy márpedig mutass egy jó árat. Ledzel még teis heti legjobb haver/legjobb arc/mindenki hőse.Majkee
Én discordon is csak a ph-s switch csatornán vagyok ahol pár fórumossal szogtunk beszélni, árakat kiírni.Ja egyébként ha ráértek jöhettek most is. Nyitva a kapu friends onlyra.
Dtej
Gyere gyere.Amúgy zavarni nem fogtok sose mert ha nem akarok játszsni nem játszom.
Viszont ilyen esetben szakítok rá időt hogy ha nekem nincs is dolgom akkor is kinyissak és beengedjelek benneteket. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Kvelstadt #440 üzenetére
Egyetértünk. Én ugyan szoktam repkedni külföldiekhez is tárgyakért, de sokkal nyugodtabb a játék így, hogy magunk között kapkodás nélkül megoldunk mindent. Turnip partner is csak innen van. Mondjuk ebben még nem sokat tettem hozzá a közösséghez, a folyamatos 60 körüli áraimmal, de majd egyszer fogtok kérni egy szívességet
Kvelstadt, este futnék én is még egy kört, majd amikor Majkee miatt úgy is nyitnál, ha nem gond.
-
válasz
Majkee84 #439 üzenetére
Ez nem is kérdés múltheti legnagyobb hős! Nem felejtek!
Mikor jó neked?
Egyébként csak én vagyok ioyen maradi felfogádu hogy csak itt keresek usert akinél el lehet adni?
Gondolom ezt abból hogy azért beköszönt már ude jónéhány új arc mégis elég ritkán látom hogy ide írnák az árakat vafy kérdeznék hogy van e valakinél jó.
Persze nincs ezzel.semmi gond de én nem szeretnék ebben a játékban túl nagy felhajtást.
Voltam a magyar ac face csoporzban és két nap után kiléptem.
Túl sok.volt nekem ami ott ment. Túl sok link, mit hogy a legjobb leggyorsabb stb.
Az oké hogy turnip biznisz mert akárhogy nemsietek a progressel azért pénzt keresni jobb mint ugyaneggyit hónapok alatt halakból meg mafarakból összeszedni.
De hogy sorbaálljak meg pénzért engedjek be embereket mikor amúgy nem is játszanék, az nekem sok.
Akarok fejlődni egyre többet elérni a játékban de a relax hsngulatát is meg akarom tsrtani és én ezt úgy tudom elérni higy elég nekem a fórumos társaság és annak aktívabb tagjsi. -
válasz
Chris Kiki #436 üzenetére
Gyere gyere.
De aztán lepek kicsit mert mennem kell igazi boltba.
Du meg majd ki evezünk egy időpontot mikor már mozgolódnak a playerek és kinxitok majd.Két fossil hiányzik:
Amber és Left ptera wing.Nincs egyik sem az automatákból.
-
-
válasz
Zolibacsi88 #433 üzenetére
Nembaj az. Majd ma délután béírja valaki a tuti árat és hogy mehetünk. Valaki aki a legjobb arc a héten, valaki aki mindenki legjobb haverja és a közösség legmegbecsültebb tagja! (legalábbis ezen a héten
)
Nálam most 144. Megnézem du merre megy.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Chris Kiki #431 üzenetére
Még az eddigi hazai “rekordomat” (170) éppen nem ugrotta meg 169
. Félek innentől be fog esni.
-
válasz
Chris Kiki #431 üzenetére
Semmi pánik. Hidd el spike lesz.
-
Chris Kiki
senior tag
58 a Turnip. Alakul a probléma
Canberra csomagol. Ha kell valakinek az viheti.
-
válasz
londras1990 #429 üzenetére
Máris intéuzük! Vedzlek fel, nyissad a kaput.viszek gyümit meg csontot.
-
londras1990
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozok a közösséghez én is. Friend kódom: 1851-8938-9775 Londras
Gyümölcsből narancs és cseresznye hiányzik nekem, valamint a virágok közül úgy tűnik nekem rózsám nem lesz.
DIY recept kártyák, amit tudok adni:
orange umbrella
bamboo doll
bamboo-grove wall
basket pack
windflower fan
leaf
clothesline
natural square table
iron garden table
shell arch
golden dishes
wooden-knot wall
sleight
medium cardboard boxes
cardboard chairKvelstadt
Ha még kell tudok adni Diplo tail és Stego skull fossilt és elkérném a Ophthalmo Torsot. -
válasz
Zolibacsi88 #425 üzenetére
Ez nem is off téma. Nekem egyértelmű volt hogy csávó. Én álltam.vons meg egy "wut"ra ha most tudom meg hogy csaj.
-
Zolibacsi88
aktív tag
-
Akkor ha úgy jó neked 5után lépj be, nyisd kaput vagy küldj dodo kódot itt privibe és átmegyek.
Zolibá
A pókszigetnek leáldozóban van mert most hovégén kimegy a tarantula. Egyébként csináltam azt is mikor nem volt elég pénzem erdemben turnipozni. 100+pókot el is adtam Flicknek.
Flick az csaj? -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Kvelstadt #421 üzenetére
Elnézést, hogy nem a lényegi kommentbe került normálisan., ugyan azt csináltam, csak esetleg, hogy az telóról volt, ez meg gépről...mind1. Mostmár peregjen a halászat, meg gyümölcsrablás és bambusz lopás
. Ja meg a tarantula sziget kialakítás, az se rossz befektetés, pláne ha nálad van épp a "bogaras" csaj
-
válasz
Zolibacsi88 #420 üzenetére
Jó sokfélesziget van. Mostmár nézni fogom.ezt az oldalt hova kerültem. Köszi a linket!
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #416 üzenetére
[Franc, ez már talán jó, nem tudom mit nézhettem be ]
Mystery Tour Islands Guide
-
válasz
Chris Kiki #418 üzenetére
Ő nem megy mert én megyek hozzá mert ad dinócsontot én meg viszek gyümot és megnézem a boltját mert nekem nincsboltma
és kivagyok hogy ma még nem shoppingoltam.
-
válasz
Zolibacsi88 #416 üzenetére
Ezeket se tudtam.
Woala blank pade a link. Pedig épp javasolni akartam többieknek hogy tartsunk meg.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Ez a más szigeten horgászás ugye azért is “fontos” tényező, mert lehet hogy pont egy rare fish island-en kötsz ki, ahol csali nélkül is olyan halakat fogsz, hogy a szemed felakad. Ettől függetlenül más fajta szigeten is nagyobb esèllyel foghatsz különleges halat. A sziget, amelyre megérkezel, a formája alapján, vagy a gyümölcsök, vízesések alapján be lehet lőni, milyen fajtájú. Mindjárt bedobom a linket, ami ezt leírja.
[link] Woala, meg is lett! Ez alapján látni fogjátok mit “érdemes” vagy mire lehet számítani.
-
válasz
Chris Kiki #413 üzenetére
Ne aggódj.nekem múltok péntekre lett majdnem 500as ár.
Majd du lehet jön egy jó ajánlat.Dtej
Szeretném azt a megalo sideot!
Felveszlek. Mikor jó neked? Adok gyümiket is.Bp
Felvettelek téged is mint potenciális turnip eladó helyet. -
Chris Kiki
senior tag
Már szerda van és még senkinél nem volt jó Turnip ár. Kezdek aggódni.
Kvelstadt:
Sajnos ezek közül egyik sincs meg nekem
Bp:
Milyen gyümölcs kellene? Hozzám átjöhetsz, adom.
Csak arra kérlek állj meg a bejárat közelében, mert a sziget átalakítás alatt van és nem szeretném ha bárki mászkálna. Felveszlek barátlistára, de ha jössz, adok Dodo Code-ot előtte privátban. Írd le mikor jönnél. -
Bp
tag
Sziasztok !
Át mehetnék majd valakihez gyümölcsöt szedni ?
Nemrég vettem a játékot,és véletlenül eszembe jutott hogy van még 7 nap online lehetőség a gépen .
friend kódom :7362-7030-7540
köszkösz.
-
válasz
hyggelig #410 üzenetére
Nem akartam rontani a statot de kipróbáltam.és 30csaliból semmi.
Nekem ma nincs nyitva a nook shop szóval se turnip ár se új áru se új napi kinálat se eladás.
Ennyi is volt nekem mára.
Még belépek majd ha valakinek kell valami.Itt a mai lista a kinálatbomból meg sz ugényeimből
Elvihető fossilok
Ankylo torso
Archelon skull
Brachio tail
Barchio tail
Coprolite
Dimetrodon torso
Diplo tail
Iguanodon tail
Megacero tail
Ophthalmo torso 2x
Parasaur skull
Plesio body
Plesio tail
Plesio skull
Plesio tail
Ptera body
Right megalo side 2x
Right ptera wing
Sabertooth skull
Sabertooth tail
Spino tail
Tricera skull
Tricera torso
TrilobiteDIY kartyák:
Tradicional straw coat
Pitfall seed
Hiányzó fossilok:
Amber
Diplo tail
Left megalo side is
Left ptera wing
Stego skull -
törölt tag
válasz
Zolibacsi88 #393 üzenetére
Lol, tegnap szenvedtem a saját stégemen egy csomó ideig. Most meg elutaztam egy szigetre, és az első hal egy blue marlin volt
köszi a tippet!
-
válasz
hyggelig #400 üzenetére
Most néztem meg először hogy adott hónapba miket lehet fogni.
lehet az első szezonba maradt ki valami de nem baj majd meg lesz egyszer. csak most mikor jött a hír hogy mik fognak kimenni, már kiváncsi lettem hogy állok eddig, mit sikerült kifogni.g@abo
Nincs meg a 7 napos ingyenes tagság sem? csak mert ha egyszer is átjönnél vagy mennék többet gyümölcs gondod nem lenne. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #398 üzenetére
Csak nagyon szűk időintervallumban fogható, erre figyelj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Eladó PS5 Streaming bundle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest