-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Hahó mindenki. Nem szoktam szinte soha játszani ( kivéve Online póker, billiárd ) , főleg telón nem. De keresek valami unaloműzőt telefonra. Lenovo Zuk Z1 készülékem van ( hátha számít valamiben ) Szóval én szeretem, ha egy játék ( vagyis szerettem régen ) magyar menüt tartalmaz. Pl egy jó stratégiai, vagy verekedős, lövöldözős, akció játékot keresek, vagy bármi olyant, ami nem " szabályoz " a továbbjátszásban X idő után, pl különböző vásárlásokkal, nem fagy ki, stabil, és sokáig játszható. Ha ez bármi más stílus, az nem baj.
A lényeg, stabil legyen, ha lehet magyar nyelvű, sokáig lehessen játszani, és ne restartolja magát különböző okokból.
Szívesen fogadnék pár ajánlatot, és szívesen kipróbálnék pár jófajta játékot. Hátha újra lekötne.
Ty urak !
ui : online lehetőséggel rendelkezem
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest