Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Me
tag
Közben én is próbálkoztam, meg fórumoztam.
Az alap: a NAVI ikonon kiválasztod, melyik app-ot akarod használni. Nekem 3 lehetőség van. Ezután háttérben elindítod az adott nai app-ot,, majd a HOME-mal visszatérsz az AMAGA-hoz
Sygic: jobbra, balra, egyenesen nyilakat rajzol a navi kör felső részén, középen a következő manőverig lévő távolság, alul az aktuális utca. A háttérben meg beszél a csaj.
Maps: felső részben fix navi ikon, középen a távolság, alul az utca.
A Yandex volt a harmadik ajánlat nálam, de leszedtem, mielőtt végigjátszottam volna, nem volt túl aktuális a térképe.
Szóval futni kell a nav appnak háttérben. OFF-ba tettem, mert inkább app, mint fejegység téma, de azt hiszem, ki is veséztük. Köszi a türelmet a többiektől. -
svgyula
addikt
Szia! Bárhogy! Hőpisztoly segítségével megmelegíted és olyanra hajtod amilyenre szeretnéd. Ha merevet akarsz akkor pillanat ragasztóval több lapot egymáshoz ragasztasz. Egy tapétavágóval, fémfűrészlappal, csiszoló papirral, bármilyen formát el tudsz készíteni. Ha megmelegíted és rányomod a műszerfalra kihűlve megvan az ív.
-
svgyula
addikt
Szia! Erre egy megoldás van beszerzel egy erősítővel rendelkező antennafejet. Beraksz egy "fantom tápegységet ami ellátja feszültséggel a koax kábelen keresztül és azzal már javítasz a vételen. Sajna ezek a chipek elég érzéketlenek ezért nagyon jó minőségű antenna és jelszint kell a megfelelő vételhez. A rádió csatlakozóján van egy "auto antenna" nevű vezeték onnan vigyél feszültséget a fantontáp dobozához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest