- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Köszönöm a terjedelmes választ! A TWRP-ről még csak olvastam valahol, de nem tudom pontosan, hogy mi az. A másik topikban majd felteszem a részleteket.
Én is abban reménykedtem, hogy ha a telefonra feltölti a romot az SP, akkor talán még nem kuka. Most próbáltam keresgélni a hivatalos honlapon gyári romot. Ezt találtam korábban is, ami alapján frissíteni próbáltam. Sajnos annyira gagyi a telefon, hogy alig lehet megállapítani a pontos típusát. Én is a kép alapján próbáltam beazonosítani, ami itt szerepel. Ugyanaz a telefon, mint ami a hozzászólások következő oldalán, az elsőben szerepel. Létezne, hogy ez egy lemásolt készülék, azért nem ment ezekkel a romokkal? Aliexpressről vették.Innen is töltöttem le romokat, de egyikkel sem kapcsolt be. Az a baj, hogy annyival próbálkoztam már, hogy arra sem emlékszem, hogy pontosan melyik volt. Bár a letöltöttekből lehet, hogy meg tudnám mondani, mert szerintem csak azokat csomagoltam ki.
-
nagypasztor
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A nagybátyám rám bízott egy vírussal fertőzött Blackview A8-at, mert korábban hallotta, hogy tettem már fel romot másik telefonra. Abszolút kezdő vagyok ezen a téren, és sajnos későn találtam meg ezt a topikot.
A keresőben csak angol nyelvű találatok jöttek ki a telefon újra telepítésével kapcsolatban, így azokon a fórumokon olvasgattam, és az angol leírások szerint igyekeztem használni az SP-tools-t.
Valószínűleg csináltam egy nagy baromságot, amit ti vastagon kiemelve írtok az összefoglalóban: hogy ne formázzak ész nélkül.A gondom a következő: találtam egy papíron gyári romot a telefonhoz (meg utána még vagy 5-6 másikat), aminek sajnos mint kiderült, több verziója is létezik, és elég nehéz megtalálni a készülékhez passzolót. Úgy gondoltam, hogy megtaláltam, elkezdtem az Sp-vel feltenni, de mivel a készülék kb fél óra után sem fejezte be a flashelést, ezért megszakítottam a telepítést, mert elbizonytalanodtam. Utána a nagy eszemmel (gondolva, hogy egy format all+download csak nem okozhat annyira nagy problémát) leformáztam az egész készüléket. Ezek után azon kívül, hogy feltöltök a telefonra egy romot, semmit nem reagál a készülék. Nem tölt, illetve nem is kapcsol be semmilyen módon.
Sikerült téglát faragnom belőle? Törlődött a bootloader, azért nem reagál? Van esetleg szerintetek megoldás a felélesztésre? Hálásan köszönöm előre is a segítséget!
Sajnos hónapokkal ezelőtt írtam erről itt egy másik topikba, de ott nem reagált senki. Azóta nem volt túl sok időm ezzel foglalkozni, és most találtam csak meg ezt a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Próba
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest