Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ott talán nem mert ha megemlítem az android szót leharapják a fejem, ott csak LibreElec létezik ( ami nem rossz de engem speciel a droid érdekel, szeretnék belenyúlkálni). 2 napja megy a harc ott mert nem értik hogy szeretnék pár romot piszkálni
Végül is az egyik kérdésem az lenne, hogy a 7.1.2 es droidok vajon a videójátszáshoz nasznált dekódert hol tárolják, vagy pontosan hol található amit a Hardveres kódoláshoz használnak?
Előrször azt hittem csak egy hibás darabot hoztak, de egyre többről derül ki hogy a videókat pixelesen, hibásan játszák ha be van kapcsolva a HW dekóder. Ez droid és LE alatt is így van. Utána arra gondoltam chipset hiba, de aztán más eddig jó chipset is csinálja. Vaon olyan rom, amivel viszont jó. Megnéztem, az összes hibás rom 7.1.2, a jó rom pedig amiből csak 1 van az 7.1.1. Lehet hogy valahol ott kellene keresnem a hibát a véltozásban? csak foglamam sincs mi felel a HW gyorsításért.
Hú remélem érthető. Jó lenne ha össze tudnám valahogy legózni a dolgot. A hozzáértésem kevesebb mint a kitartásom
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Posta, csomagküldés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest