-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
mikk2000 #5522 üzenetére
Na, időközben mégiscsak mentegettem, méghozzá 2x, és hasonlítottam. Ahol egyezik mindkét image, OK-t írtam, ahol nem, ott NOK-t.
ANDROID NOK!!!
BOOTIMG OK
CACHE NOK!!!
DKB OK
EXPDB OK
KB OK
LOGO OK
MISC OK
NVRAM NOK!!!
PRELOADER OK
PRO_INFO OK
PROTECT_F OK
RECOVERY OK
SEC_RO OK
SECCFG OK
TEE1 OK
TEE2 OK
UBOOT OKA CACHE -t még megértem hogy nem egyezik két kiolvasás során, de a többi...?
Másik, gyárilag SPTool-ból a v5.1436.00.000 verzió van az updaterhez mellékelve. Már ezen is van olyan lehetőség mentéskor (amit a leírásaidban nem látok), hogy page only, spare only, illetve első helyen a page + spare. Eddig azért mentettem page only-val, mert így egyezett az updaterben levő image a telefonról mentett imagéval. Viszont backupnál nem érdemesebb az alapértelmezett page+spare-val menteni? Egyáltalán mire szolgál a spare információ? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest