- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #4721 üzenetére
Lenovo k10 saga continues...
Próbáltam az itteni hozzászólásokból kitalálni a megoldást most ott tartok hogy a wifi problémám is megoldódott, és a hálózatra is felmászik (tehát egyértelműen az etotalk gány romja volt a baj, ők meg a 20. levélváltás körül befékeztek hogy akkor küldjem vissza a telót, és majd megnézetik a gyárban mi baja... :/)
linkjén a driveren kívül volt egy lenovo suite is amit próbából feltettem, de egyrészt kínai, másrészt az csak média bohóckodásra szolgál,
viszont belőle nyílnak linkek olyan lenovós oldalakra ahol még nem jártam, és ahol találtam egy rom updater progit (lenovo smart assistant) ami szépen felismerte a telefont annak ami, megmondta az is milyen rom van rajta, és elvileg mivé frissíthető.De sajnos aztán hibaüzenettel el is száll ('nincs elég hely a meghajtón', francokat nincs)
Van egy device rescue menüpontja is, amivel teszem fel full romokat lehetne flashelni, a szépséghiba hogy az egyetlen K-s lenovo amit ismer, az a K920...
Ekkor már bátorra ideskedtem magam, ugyhogy fogtam a legfrisebb romot a
által mutatott linkről (ezúton is köszi
hogy segített a letöltésben, ) a gyári recoverybe belevágtam a és frissítettem.
A rom szépen frissült, ügyesen újraindult -ahogy várható volt- egy EN/CN rommal, de nagyon nem is volt időm kisérletezni vele, mert a menüt nézegetve, más ott várt a beállításoknál egy noti, hogy van rá még frissebb rom.
Az OTA frissítést is lefuttattam, és ahogy fent már írtam, most van egy a korábbi hibáktól mentes, ámde gyári bloatware-rel teli, rootolatlan, magyarul nem tudó telefonom, play áruház nélkül.A korábbi segítségkérésem tehát így módosul;
Aki tud bármilyen épkézláb tippet hogy play áruház kerüljön a telefonra, valamint megszabaduljak a china appoktól, az legyen kedves segíteni
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tegnap találtam....
Én más miatt keresgéltem és nekem még nem sikerült érdemben működésre bírni, de hátha...
-
RVR400
veterán
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lexus, Toyota topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest