-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #4721 üzenetére
Lenovo k10 saga continues...
Próbáltam az itteni hozzászólásokból kitalálni a megoldást most ott tartok hogy a wifi problémám is megoldódott, és a hálózatra is felmászik (tehát egyértelműen az etotalk gány romja volt a baj, ők meg a 20. levélváltás körül befékeztek hogy akkor küldjem vissza a telót, és majd megnézetik a gyárban mi baja... :/)
linkjén a driveren kívül volt egy lenovo suite is amit próbából feltettem, de egyrészt kínai, másrészt az csak média bohóckodásra szolgál,
viszont belőle nyílnak linkek olyan lenovós oldalakra ahol még nem jártam, és ahol találtam egy rom updater progit (lenovo smart assistant) ami szépen felismerte a telefont annak ami, megmondta az is milyen rom van rajta, és elvileg mivé frissíthető.De sajnos aztán hibaüzenettel el is száll ('nincs elég hely a meghajtón', francokat nincs)
Van egy device rescue menüpontja is, amivel teszem fel full romokat lehetne flashelni, a szépséghiba hogy az egyetlen K-s lenovo amit ismer, az a K920...
Ekkor már bátorra ideskedtem magam, ugyhogy fogtam a legfrisebb romot a
által mutatott linkről (ezúton is köszi
hogy segített a letöltésben, ) a gyári recoverybe belevágtam a és frissítettem.
A rom szépen frissült, ügyesen újraindult -ahogy várható volt- egy EN/CN rommal, de nagyon nem is volt időm kisérletezni vele, mert a menüt nézegetve, más ott várt a beállításoknál egy noti, hogy van rá még frissebb rom.
Az OTA frissítést is lefuttattam, és ahogy fent már írtam, most van egy a korábbi hibáktól mentes, ámde gyári bloatware-rel teli, rootolatlan, magyarul nem tudó telefonom, play áruház nélkül.A korábbi segítségkérésem tehát így módosul;
Aki tud bármilyen épkézláb tippet hogy play áruház kerüljön a telefonra, valamint megszabaduljak a china appoktól, az legyen kedves segíteni
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tegnap találtam....
Én más miatt keresgéltem és nekem még nem sikerült érdemben működésre bírni, de hátha...
-
RVR400
veterán
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest