- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
Üdv!
Bocs hogy csak most, de én is egy ilyennel szívtam kb 2-3 hete. Ha ez egy A7010, akkor próbáld meg EZT a drivert még. Én is Cappa leírását követve módosítottam a cdc drivert, viszont elhánytam valahová a gépen. Driver backuppal mentettem ki Win7_x64 alól, nekem ezzel végül sikerült a móka. Igaz, akkor már K4 note firm volt rajta. Ha keverek valamit, bocs hogy belebüfi.
Minden jót! -
Keeperv85
nagyúr
Semmiképp ne hirdesd itt, mert azt törölnöm kell. Én 99%-ig biztosan vissza tudom állítani, de egy dolgot meg kell oldanod: a hozzám eljutását és a visszajutását hozzád. Illetve: vállalni a kockázatot, hátha mégsem jön össze... Csodát én sem tudok tenni, hiába hiszik páran...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest