Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirko
tag
Általában Download Only módot használtam, ebben lehet valami. De az imei vesztő romot twrp-ből raktam fel.
Utánna ezzel a twrp-vel nem tudtam visszaállítani egy régebbi nandroid mentést. Azt a twrp-t meg valami hiba jelzés mellett nem flashelte a SPFT. Fastbootot próbálhattam volna, de akkor nem jutott eszembe.
A stock romot feltettem, meg a nekem kellő recoveryre is kicseréltem egy lépésben. Ha a bill. kombót nem cseszem el akkor eleve recovery módban akartam indítani, hogy rögtön indíthassam a nandroid mentés visszaállítását, de sima boot lett a vége, és ekkor láttam, hogy PIN-t kér. Megadtam, mentem a beállításokhoz és ott volt az imei.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest