Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
Üdv, valaki esetleg ismeri a Mijue (vagy Alps) p7000+-t? 2K kijelző, 4gb ram, mt6753m, 18.3mpx, 5.1 lollipop. Akku kéne, Elephone p7000-ét rendeltem bele, elvileg ennek a klónja.. Ha pontos típus alapján keresek akkut akkor a Doogee x5 és x6 akkuját adja ki de az a már képen gyanús, h nem azok a méretek. Amúgy portoltam rá egy félkész twrp 2.8-at és egy CM12.1-et de csak be bootolt, eléggé bugos egyenlőre.. A zárt bootloader miatt meg nagyon nehéz recoverybe menni és rootolni. Nekem még nem sikerült, cm12.1ben nem működik a root. Ha valakit érdekel feltöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest