- Home server / házi szerver építése
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
cappa72 #3411 üzenetére
Szerintem tudom, hol van a problema.
De akkor elotte, hogy mit csinaltam eddig;
Letrehoztam home/mr_y - ban a simg2img elnevezesu mappat, ebbe beletettem a letoltott simg2img nevu fajlt. Terminalbol megcimeztem, adtsm neki futtato jogot. Ellenoriztem, megkapta, hibauzenet nem volt. Ezutan beirtam;
./simg2img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.raw.img
bash: ./simg2img: No such file or directory
Szoval nem talalja. De hogy ne talalna? Meg jogot is adott neki!
beirom siman, hogy; simg2img, a valasza: command not found/nem talalhato elem.
Ezt nem ertettem, de figyelmesebben elolvastam, amit irtal. Te valtozatlan system.img-rol beszelsz. Ami be lett linkelve, azon is az latszik, hogy mas kell a boot.img-hez. Akkor letrehoztam azokat a fajlokat a nevuk es formatumuk alapjan [un-repack], belejuk masoltam a belinkelt oldal altal behozott [rakattintas utani] tartalmat es most kint vannak az asztalon. Elmeletileg nekem azokkal kellene most dolgoznom, javitsatok ki, ha tevedek. Ha azokkal, akkor ayokat hova kell betennem? Vagy ha nem, akkor mit rentottam el?
Mar az elso kerdeemben is irtam, hogy eddig Windows rendszeren dolgoztam, ezert kerdezek ennyit! [Digitalis atallas - szo szerint]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest