- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethb87
csendes tag
válasz
cappa72 #1259 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Darabonként mentett readbackben.
Amit írsz ennyire még nem vagyok járatos és mostanság időm sincs ilyen műveletekre. Valószínű másnak gyorsan menne, de rendesen, sokszor végigolvasni és nekiállni most sajnos nem megy, elrontani meg nem akarom. Kernelgz hiba alapján keresgéltem neten és amit találtam nem volt számomra bíztató, az én képességeimhez és időmhöz képest komoly programozási ismereteket igényel.
Tulajdonképpen arra vettem, hogy magazinok, ebook olvasásara jó legyen vagy valamire gyorsan ránézni neten könnyebb legyen, ezt a részét gapps nélkül megoldottam. A helyi beállítások kínaiak ezzel végülis együtt tudok élni még. Annyi, hogy olyat nem csinálok rajta amivel hozzáférne valamelyik fiókomhoz, mert mégis kitudja...Vagy nem tudom így mennyire biztonságos megnézni rajta emailt, facebook-ot, stb?
Már írtam az eladónak, természetesen az ünnep miatt automatikus üzenet jött, hogy "bármi van legyek jó ember adjak 5 csillagot". Kap egy ajánlatot az 5 csillagért aztán meglátjuk. Ha jön vissza valamennyi akkor annyit még hajlandó vagyok áldozni rá, ha valaki érez hozzá affinitást, hogy megpróbálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Motoros topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest