- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolez
csendes tag
válasz
hungobungo #1233 üzenetére
Az egyik oldalt lefordíttattam kuglival és nekem is majd kiszúrta a szemem az sgx6.. széria. Ha ezek a telók a mostaniak helyét veszik át ár szempontjából, akkor mindegy, hogy a forint hol fog állni még úgy is iszonyat jó vétel lesz.
-
nolez
csendes tag
válasz
tibcsi99 #1216 üzenetére
Persze a 4.0.9 es ICS egyből feltűnt nekem is, viszont a szabad memória mérete 512 RAM esetén nem hiszem, hogy lenne 180 MB körül, persze ha előtte böngésztük a telefont és nyitogattunk alkalmazásokat. Egyébként az 512 MB rammal sincs semmi probléma, ahogy tesztvideókat elnéztem, sőt a nagy kijelzős (5, 5.2) haipai-ok zökkenőmentesen futottak fél gigányival ICS-en. Nem tudom hogy vagytok vele, de kicsit félek az ilyen telefonok vásárlásától, főleg amelyikhez nincs külön bármiféle fórum. A zopo zp100, és a haipai 9220 nak tudom, hogy van még xda-n is, azok valószínű megbízhatóbbak. Ahogy elnéztem teszteket sok helyen írták, hogy a markettel oda vissza kell babrálni, hogy egyáltalán legyen vagy tudjon az ember letölteni belőle. De cáfoljatok meg ha valamit nem jól mondok, mert különben nagyon kecsegtető ajánlatoknak tűnnek ezek a telefonok.
Te melyik haipai-t rendelted?
Ha már megnyúztad, egy kis elménybeszámolót esetleg nyújthatnál számunkra, nagyon kíváncsi vagyok mit produkál. -
nolez
csendes tag
Hali all!
Az iHTC (Titan) x310e nevű klónról esetleg hallott már valaki vagy van e bármiféle tapasztalata vele kapcsolatban? Specifikációk alapján nem tűnik rossznak, az 1GB RAM terén vannak kételyeim, habár több videón is láttam antutu benchmarkban 1024.2 MB-ot kiírva.
Mobile-phones.cn oldalán 203 dollár, amennyiért ajándék ha a hardver tényleg ilyen, de semmi fejlesztői fórumot nem találtam eddig hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest