- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Keresgéltem kicsit, a Lenovo fórumán találtam ezt:
Májusban elkezdték a 6577-es telók próbagyártását, piacra kerülés jún végén júl elején van betervezve, 200$ környékére akarják pozicionálni.
Elég nehezen értelmezhető a szöveg, ha jól értettem két 6575-ös mag lesz 1.2Ghz-en járatva, de a GPU PowerVR SGX 6xx lesz mellette! -
tibcsi99
csendes tag
Itt a fórumban fordult már meg ZOPO ZP100 tulaj, és nagyon meg volt vele elégedve, sőt, csatolt képeket is amit vele készített, és nagyon jónak mondhatók a képek.. Valahol 800-1000 hozzászólás körül?
Én az eredeti, egyedüli 5.3 (valójában 5.2) colos Haipai-t rendeltem, nem az 5" Star N8000 vagy hasonlót... Ha meglesz, persze, igyekszem majd egy beszámolóval (esetleg többel is)...
Amúgy mivel programozó vagyok és elég sok androidos telefon fordult meg kezeim között, egyáltalán nem tűnik gáznak a Market/Google Play telepítése. De majdmeglátjuk
-
tibcsi99
csendes tag
Helló!
Én is ezt láttam meg először, akkor kezdett el érkedelni a "kínai mobil" téma.
Lehet olcsóbban is hozzájutni pl. a TD-nél.
Mondjuk elég gáz, hogy az Android (ICS) még csak 4.0.4-nél tart, de erre már "4.0.9"-es Android van heggesztve. Ha viszont lefordíttatod google-vel az orosz hozzászólásokat, írja az egyik tag, hogy valójában 2.3-as Android van rajta. És hogy, habár minden tesztprogram 1GB RAM-ot ír ki, érdekes módon a rendszer csak ~180MB szabad memóriát jelez (mondjuk ez szerintem androidos sajátosság, mert attól ha "kilépsz" egy programból az android nem fogja a memóriából törölni, főleg ha bőven van szabad memória - legközelebb ha indítod a programot, akkor "instant" indulAmúgy is megtölti programokkal a memóriát, mert ha ténylegesen nem futnak, nem fognak a processzor idejéből fogyasztani...).
Visszatérve, a TinyDeal oldal eddig nagyon okés volt, sokszor rendeltem tőlük apróbb (<50$) csomagot, mindig minden megérkezett, és ár függvényében
minőségi darab volt. Most rendeltem tőlük én is telefont, ha ez is megérkezik, és minden rendben lesz, akkor le a kalapom előttük.
(Még ha nem is hordok kalapot
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest