-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
ludla #121464 üzenetére
Szia! Ez a Star "márka"
utódja(az egyik) ne is keress hozzá semmit mert ha esetleg találsz akkor is csak 50% az esély arra, hogy működni fog vele. Ezeket úgy készítik, hogy ahány sorozat annyiféle alkatrész! Tehát ha ki is cseréled akkor sem fog vele működni és az újabb droidot már nem lehet otthoni módszerekkel hozzáfaragni.
Talán egy használt-ból cserélendő jöhet szóba. Tudod olyan ami véletlenül a WC-ben landolt. A kijelző még lehet működőképes ha a bele agyhalott is
-
looser
addikt
válasz
ludla #121458 üzenetére
Érdemes lehet előtte néhány videót megnézni a témában, mert nem egy egyszerű művelet. Ezen felül pedig nem is biztos, hogy megéri az enrgia/pénz befektetést. De nem akarlak lebeszélni, én is sok támogatást kaptam, de utána menéztem 2-3 videót és elment a kedvem :-)
-
svgyula
addikt
válasz
ludla #116902 üzenetére
Szia! A kugli a barátod ha tudod használni. az első hasonlító oldal mivel ugye nem egy gyártóról beszélünk!
-
-
PanUser
tag
válasz
ludla #115938 üzenetére
Doogee X5 Pro esetleg: Mlais M9 Plus, THL T6C, OUKITEL U7 PRO, többiek lehet linkelnek még.
Ezeknél olcsóbban nem tud szerintem ajánlani senki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest