-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
clava01 #73829 üzenetére
Passzolom, úgy láttam a témájában sincs erre túl sok ötlet. Jövőhéten már nálam is lesz, akkor ki tudom próbálni, addíg semit nem tudok ez ügyben mondnai. Mindenesetre ha van ismerős, az ő kártyájával is próbáljátok ki.
Nem tudom mi van a Telenorral, de egyre sűrűbben van vele a kínai telóknak gebasz. Már lenovó topicockban is olvastam ilyesmit...
-
válasz
clava01 #72304 üzenetére
Jó neked. Én ma délután akartam rendelni, de már elfogyott az 50db akciós áron.
MTK6592-es készülékkel rendelkezők figyelem!
Ki tudnátok páran próbálni a GPS-t a készülékben használat közben Google navigációval?
Az nem igazán érdekel, hogy milyen hamar talál jelet, az meg végképp nem, hogy lakásban is megtalálja-e (a lakásban eltalálok mindenhova, sajnálom azokat, akiknek még ott is szükségük van erre).
A két lényegi dolog: mennyire pontos a navi a térképre illesztéskor menet közben (épp ezért kérem, hogy a google maps navigációját használjátok, ne a vásárolt/lopott programokat), valamint mennyire tartja jól a jelet.
Tudom, szájbarágósan írtam, de totál nem érdekel, hogy a nyavalyás kis programok 3m vagy 2m pontosságot írnak ki, sem az, hogy a tört iGO hogyan helyezi a 10m-rel arrébb érzékelt pozíciót az útra, hanem a valódi pontosság érdekel menet közben. Egy legális opciót keresek ezzel a procival, ezért is kérném a fent vázolt tesztet.Köszönöm
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged