Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Szia!
Tudom, hogy nincs ilyen (mostmár), de sajnos nem értek nagyon az androidhoz. Másképp nem is rendeltem volna meg, mert ez a webshopban fel volt tüntetve, bár igazából csak annyi volt odaírva, hogy "4.2 rooted", viszont akkor még nem tudtam elképzelni sem hogy ez egy nem létező op rendszer, vagyis egy létező de elba..va. Azt sem gondoltam volna sosem, hogy egy google gyártmányú op. rendszeren (Androidon) ne fusson egy google play (felvetődött bennem, hogy miért nem védi le az Android nevet a google, vagy ha le van védve, nem értem hogy lehetséges ez). Sajnos mostmár tudom, hogy van ilyen, de annyira még mindig nem értek hozzá, hogy meg is oldjam ezt a gondot, így nincs google play-em továbbra sem

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Call of Duty: Black Ops 7
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest