- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
istnag
addikt
válasz
okmaci #17385 üzenetére
Igen,olvastam a régi hsz-edet. Köszönöm. Írtam is nekik,hogy mi a helyzet ezzel a kapcsolatban,még senki nem válaszolt.A pandások írtak,hogy nincs rajt magyar,de ugye itt sem tudod,hogy utánajártak,vagy rámentek az adatlapra és leolvasták,hogy nincs.
Nagyon nem értem én ezt az egészet. A youtube-n pár videón van magyar nyelva beállítások közt, a páron meg nincs. -
sajtjani
tag
Köszönöm copyzom befelé.
Egyébként tudtátok hogy a hét eleje óta megy a hang keresés a mikrofonos gugliban?
Azt írták hogy csak a magyar nyelvű droidon működik, de kipróbáltam az angol droidomon.
Először feldob egy ablakot: unsupported language, de ha leokézom rendesen működik. Adtam neki a vakert hogyaszongya: hózentróger, majrévas, mobilaréna, prohardver, időjárás, mozimüsor, etc... , mindent felismer.Beers:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest