Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
válasz
THomas007
üzenetére
Nekem Zopo ZP900-as van december óta és semmi kopás. Jó párszor landolt már betonon is (ovis kisfiam jóvoltából) és alig látszik rajta, nagyon strapabíró. Az utolsó leejtésnél kivételesen lejött róla egy pici festék (a kereten), de pár nap múlva már nem is látszott, mert a festék színére változott a lekopott rész.

Szoftveresen is rendben van egyébként. Igazán csak az akksi kevés benne nekem...
Lehet, hogy kifogtál egy rossz darabot vagy esetleg a te típusod hibája a kopás.
Vagy én fogtam ki véletlenül egy kivételesen jó darabot?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)