Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
-
Gery1987
őstag
Komolyan nem tudnátok ezt a fotel huszárkodástnabba hagyni? Egyikőtöknek sincs jobb dolga ennél? Szánalmas, hogy ezt kell olvasnom. Ez egy szakmai fórum ahol a másiknak segíteni kell. Ha sokat szórakoztok majd a moderátor csapntiteket kupán. Csináljátok privátban. De a fórum terhelését és aznoffolást fejezzétek be. Csak magatokról állítjátok ki a bizonyítványt.
Köszönöm!
-
Gery1987
őstag
válasz
Flickering #93239 üzenetére
Helló!
Ebben az ársávban a sajátomat tudom ajánlani. Ha hivatalos hazai beszerzésről beszélünk akkor meg pláne. Nekem egy Lenovo A328-as van. Egy 4 magos MTK processzoros (4x1,3 GHz) 1 GB RAM, 4,5"-os TFT kijelző 480x854-es felbontással, hátul 5 MP-es fixfókuszos kamera elől 2 MP-es. 35k Media Markt. 1 év garancia, hazai javítás: Telemax.
-
-
Gery1987
őstag
válasz
bryndza #93083 üzenetére
Az meglepő mert nekem gyakorlatilag retina égető még napfényben is. A neon meg sokat csal, de még ott frankón láttam. Pedig az nem is volt fullon. Az akadás meg mondom. Nem a telefon jellemzője. A bolti kirakott példányok hajlamosak rá főleg ha kedves vásárló agyon hajszolja. Lehet az Alcatel-hez senki nem nyúlt a Lenovo-t meg tapogatták. Azért 35-ért veszettül jó vétel.
Ha akarod válaszd az Alcatelt. De az 512 MB RAM még 4.4-es Android alá is kevés. Én biztos a Lenovo-t venném.
-
Gery1987
őstag
válasz
bryndza #93043 üzenetére
Le lehet cserélni a menü kinézetét bármire szinte. Csak a Play szab neked határt. Nekem is Lenovo van. Konkrétan az A328-as. 512 MB RAM-al nem vennék Android alapú telefont. Kizárt dolog. Akkor inkább a Lenovo. A bolti kirakott már eleve tele van szemtelve mindennel meg agyon van nyomkodva. Amikor megvettem az is akadt. Amióta megvettem egy deka akadás nincs rajta. A RAM kezelés meg zseniális. Stabilan van rajta 600 MB. Eddig. Pedig sok progi van rajta. Van topik, csináltam, ha gondolod szívesen segítek.
-
Gery1987
őstag
válasz
senki66 #93015 üzenetére
Én azt mondom hogy inkább hivatalos forrásból szerezz be. Erre még rá kell számolni 20 USD postai díjat és akkor az ÁFÁ-ról nem beszéltünk. Ha mindent összeadok akkor kb 32.500 ft lenne durván felkerekítve. Hozzáteszel 2.500-öt és van egy hivatalos hazai forgalmazású Lenovo A328-ad az MM-ből. Igaz az csak 4,5"-os. De legalább hivatalos hazai garancia és szervizháttér (Telemax ahol a Samsung is javíttat). És hardveresen nem sokkal gyengébb, sőt szinte ugyanez. Szerintem jobban megéri mint mindenhonnan rendelgetni és a szervizzel tökölni.
-
Gery1987
őstag
-
Gery1987
őstag
válasz
szili.tamas1 #92776 üzenetére
Nem IPS. Mezei TN-TFT kijelző. Nekem nincs bajom vele, sőt az egész telefonnal eddig semmi bajom nincs. Ha odajutok öszerakok egy tesztet megy egy topikot is. Eleddig remek kis telefon.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Megvettem ma a Lenovo A328-at. Eddig abszolút meggyőzött. Szerintem jó kis gép, az árát megéri vastagon. Alapleírás: 4 magos MTK 6852M processor, 1 GB RAM, Mali 400 MP2 gyorsító. 4,5"-os kijelző, 2000 mAh-es akksi, dual SIM, bővíthető 4 GB-os memória.
Engem eddig meggyőzött.
Csinálok róla tesztet is.
-
Gery1987
őstag
válasz
tpeter77 #92705 üzenetére
Félre ne érts...nem rosszból. De nekem majdnem 8 milyen kamera van benne. Ha kifejezetten fényképezni akarok akkor előkapom a digitálisom (Olympus S500uz). Még nem láttam mobilt ami ezt megverné pedig öreg gép. Boltban megnéztem ott nem tűnt gáznak. Legalábbis nekem. De köszönöm az észre vételt. Videón is megsasolom.
-
Gery1987
őstag
válasz
Nagya21 #92702 üzenetére
Volt opció. De a sok villogós hiba miatt kiesett a történetből. Főleg hogy az utalványt tegnap megkaptam mert a Lenovo-t nem mertük bevállalni. Kapásból. Illetve én nem mertem. Tehát a kp kilőve. Egyébként nem maradna semennyi. Szinte fillérre ugyanannyi volt a Prestigiom mint az Op3n Dott.
Én felhívtam a boltot és kerek-perec közölték hogy mivel csere utalvány elsődlegesen a cserén fognak lovagolni. Osztályvezető az aki dönthet a kp vissza adásáról de persze aznap csak ő nem dolgozott. Volt aki nem is tudta ilyenkor mi van, sőt a Prestigio-s csereutavány annyira új volt nekik hogy majdnem betojtunk hogy mi van. A biztosításomat részarányban visszakapom majd. Úgy hogy sok választásom nem volt. Kaptam 30k-ről egy ajándék utalvány kártyát mert nem hoztunk el semmit elsőre.
-
Gery1987
őstag
válasz
b0bcat #92697 üzenetére
Ezzel semmi bajom nincs, nyílván meg van az ok miért. De pont azért szúrtam ki. Most néztem hogy nem S Duos hanem S Duos 2 ami a Samsungnál belefér de a Broadcom chipset-nél vérzett el nálam. Annál még az MTK is jobb főleg hogy a Lenovo 1 GB RAM a Samsung csak 768. A processzor meg Lenovo 4 mag, Samsung 2.
Külföldről nem akarok rendelni. Inkább legyen drágább de hazai garancia. És a Lenovo legalább a Telemax-al javíttat akikkel már pozitív tapasztalatom Samsung esetében.
-
Gery1987
őstag
válasz
#45553408 #92693 üzenetére
Igazából eléggé meg van kötve a kezem is és a büdzsé is. Az előző telefonom a szervizből csereutalvány formájában jött vissza. Így mindenképpen a Media Markt kínálatára vagyok szorítkozva. Eleve kijelző méretet is ugranom kellene, legalábbis itthon mindenki ezt preferálja amiben van is igazság.
Szóval a hely Media Markt és a keret 35.000 ft max! A boltban az eladó egy Huawei Y530 helyett mondta ezt és anyukám találta a boltban ezt.
Ami még belefér az Samsung Galaxy S Duos asszem. De az is csak 4"-os.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Ide is berakom, hátha ti jobban megtudjátok ítélni a kicsikét. Az okostelefonos topikban csak 1 kritikát kaptam de az kapásból negatív volt.
Amire használnám: telefon, SMS, zenehallgatás, rádió, netezés WiFi-ről v mobilnetről (Telekom), és néha GPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok