-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Tomek0108 #60448 üzenetére
Én szereztem egy HTM M1-et, eladásra. Jó vas, jó felbontású kijelző, elég szűk betekintési szöggel, én pl nem tudom úgy tartani, hogy az alja - teteje ne invertálódjon azonnal. A gyári launcher nem ismeri a widget fogalmát, de az apex/Nova mellett megy. A vaku (a Xiaomi Hongmi mellett) vicc. Ahogy a kamera fel bontása is. Persze 69.99$ sem a világ vége...
-
Lampard19
tag
válasz
Tomek0108 #60448 üzenetére
Nagyon rossz minőségű a kijelzője, csupán szemből enged betekinteni de úgy se túl szépek a színek. Kicsit csak jobbról vagy balról nézve, kékes, szürkés árnyalatok látszódnak, szinte foszforeszkál
Aksija pedig nagyon vékony és kis méretű és annak ellenére, hogy egy kisebb és egy nagyobb méretű aksival hírdetik, pont ugyanolyan kicsi mindkettő, csak más matricával. Az andorid rendszere viszont szép, az új stílusu zopohoz hasonlít. (pl zp700)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest