- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
battag #132793 üzenetére
A harmadik mondatodat nem tudom értelmezni.
A csúcs sony-k kamerájáról meg épp azt olvastam hogy generációk óta gagyi, annak ellenére hogy az ugyanolyan kamera modullal szerelt más gyártók tudnak vele jó képeket is előállítani. Persze ha a jó kép szinonímája neked pl. a tarka, és hiszel a gyári demóképeknek akkor hajrá (volt már olyan, hogy benne felejtették a gyári sample képben a dslr exif infóját)
-
citkar
addikt
válasz
battag #132791 üzenetére
A Nubia nem alsó kategória. Kamera tekintetében a Samsung és a Huawei a legjobbak talán, a többi utánuk jön, többek közt a Nubia.
Ha az elérhető legjobb kamera kell mobil fronton akkor Samsung, Huawei (nem tudom az új OP5 milyen, talán még az), ha kis kompromisszumot tudsz kötni, akkor jön szóba más nagy gyártók zászlóshajója (Xiaomi, Meizu, Sony stb.), ezek közt van a Nubia is.(#132796) Ájvé : lehet az is a Samsunggal és a Huawei-jel együtt említendő valóban, azt pont nem figyeltem.
-
válasz
battag #132791 üzenetére
A Nubia sosem volt B kategória, csak idehaza nem ismert.
A ZTE két felsőkategóriás sorozata a Nubia és az Axon.
Ha pedig már itt tartunk, az Axon 7-re is vethetsz egy pillantást (a rádió ebből is hiányzik, de ezt a legkönnyebb orvosolni, mivel sok az online rádió, és még gyenge netkapcsolattal is jól működnek).Egyébként a Honor 8 szerintem az egyik legjobb választás (netrádióval).
-
Carline
őstag
válasz
battag #132784 üzenetére
Én Redmi Note3 SE-ről váltottam kétkártyás Huawei Mate 8-ra.
Nekem nagyon bejött ez a telefon. Aktív dual simes teló, 4000-es akkuval, NFC, nagyon szép IPS-NEO FHD kijelzővel GG4, 3/32GB, Kirin 950 Soc (Antu ~90k) és a fényképezője köröket ver az elődjére.
Csak a mérete elég nagy, kb mint a Nexus 6P volt. 6" vékony kávás és kb 4,6mm-el szélesebb mint a Note3 SE. -
-
citkar
addikt
válasz
battag #132784 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hol írták, hogy a OnePlus5 nem csinál elég jó képeket?
Így átfutva a kívánságaidat a B20 miatt nem ajánlanám most amit én használok, de egyebekben lehet megfelelne, nézz utána: Nubia Z17 mini. A kamerát én kevésbé tudom jól megítélni, szerintem az OP5 jobbat csinál ennél, de más árkategória, viszont elég jókat írtak erről is, illetve ha ezen múlna, feltölthetek párat majd, hogy megnézhesd, továbbá van jack dugó, van FM radio, 4GB RAM alatt nem kapható, egyelőre kevés ROM van rá, de ha az előző Z11 mini S-t nézve, ott már van több, de hatalmas közösség biztos nem lesz mögötte...ja igen, ujjlenyomatolvasója is van.
Hozzáteszem a fekete-arany kivitel miatt vettem meg, engem ezzel győzött meg
Ha egyébként van pénz (a Z17 mini 300, a Z17 bő 600 USD nagyságrendileg) meglesheted a Nubia Z17-t, nagyobb, drágább, komolyabb minden tekintetben és B20-t is kezel, sőt FM radio is van benne leírás szerint.
-
Somatom
veterán
válasz
battag #132784 üzenetére
Nagyon jó képeket csak cserélhető objektíves géppel tudsz készíteni. Tehát olyan teló kell, ami ezt tudja. Manapság már ez sem lehetetlen. Moto DSLR Mod.
-
paolinho
őstag
válasz
battag #116774 üzenetére
Maximálisan megértelek a méreteket illetően. Pár évvel ezelőtt a ZTE V970 volt nekem a péklapát, ami ugye csak 4,3"-os volt, és ma már az milyen kicsinek is számít. Aztán, ...na jó, legyen 4,5", az csak picivel több, így lett egy Amoim, amit váltott előbb egy 5"-os majd egy 5,2"-os Honor, és most érdeklődve tesztelgetem a korábban ajánlott P8000-est, és megmondom őszintén, nagyon a kedvemre valónak találom. Úgy látszik menet közben változnak az igények is.
-
paolinho
őstag
válasz
battag #116766 üzenetére
Hali!
Én csak ugyan pár napja tesztelem az Elephone P8000, de ha érdekel a vele kapcsolatos észrevételem ITT részletesen is elolvashatod. Az eddigi legnagyobb telefonom (az eddigi legnagyobb akku-teljesítmény produkcióval), és noha csak ideiglenesnek szántam, amikor vettem, de eddig rettenetesen meg vagyok vele elégedve. Még az is lehet, megtartom, annyira bejön.
Én ajánlom a figyelmedbe! -
Sanyesz.
őstag
válasz
battag #116762 üzenetére
A dual active és az NFC elég nagy akadályt jelent, mármint a szóba jöhető modellek tekintetében. Utóbbinak talán a "presell" Elephone Vowney Lite felel meg, bár az már 5,5".
A "nice-to-have" szekciót kicsit gondold át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged