Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Socket AM4
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
battag
aktív tag
válasz
Carline
üzenetére
Sziasztok!
Köszi a tippeket!
Néztem a Mate 8-at és 9-et, de ezek nekem már túlzottan nagyok, ráadásul rádió sincs benne. (amúgy fel nem foghatom, hogy a rádiót miért kezdték kisprórolni a gyártók)
Nubia? Hallottam, olvastam már róla, de meg nem sértve senkit nekem egyelőre B kategóriásnak tűnik, nem hizsem, hogy tudná hozni egy Huawei vagy egy Samsung kamera képességeit.
A OnePlus 5 kameráról ITT olvastam egy hosszabb tesztet, nem volt túl meggyőző, pl nincs benne OIS, ami azért rossz fényviszonyok miatt kellene.Lehet, hogy a végén P9 lesz vagy Honor 8, úgy tűnik az FM rádióról le kell mondjak. Ha jól tudom a Honor 9-ben illetve a P10-ben már nincs jack kimenet sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Call of Duty: Black Ops 7
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest