-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Akkor kb 3 hónapig lenne meg, mert utánna jön egy még jobb, és még jobb,és.... Én is vártam, csorgattam a nyálam, aztán mégis kínából rendeltem (ezzel nem azt szerettem volna sugallni, hogy te is rendelj onnan
) és nem bántam meg. Nem a legerősebb, nem a legszebb, viszont a mai napig tökéletes mindenben, ha sokáig halogatod akkor helyességet csinálsz, mert mindig jön egy újabb jobb.
telefonban nincs olyan, hogy legjobb, mert félévente kihoznak egy még erősebbet, szebbet stb...
-
Bagira01
veterán
Nincs olyan, hogy legjobb, mindenkinek más a fontos. Mi szerint kell legjobb és mennyiért? Én ha lenne szívem 90k-t kiadni akkor egy ilyen Gigabyte-ot vennék. Hw-be se rossz meg dual active. Bár neked gondolom ez nagy. Az a baj, hogy eleve manapság csoda ha talász 4-4,5"-ba normális telefont. Már a 4,7" számít "mini"-nek.
-
RVR400
veterán
Tekintve az itthoni 63e Ft-os árat, jó lehet, De ha azt nézem, hogy mondjuk egy GT99-et 150 USD-ért lehet venni, amin vannak alul gombok, és nem csak a kijelző alján (nekem ez a lehető legnagyobb negatívum, ha egyébként alul annyi hely van, hogy bőven elférne 2 gombsor is), akkor már nem jutna eszembe megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest