- Milyen TV-t vegyek?
- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Akkor kb 3 hónapig lenne meg, mert utánna jön egy még jobb, és még jobb,és.... Én is vártam, csorgattam a nyálam, aztán mégis kínából rendeltem (ezzel nem azt szerettem volna sugallni, hogy te is rendelj onnan
) és nem bántam meg. Nem a legerősebb, nem a legszebb, viszont a mai napig tökéletes mindenben, ha sokáig halogatod akkor helyességet csinálsz, mert mindig jön egy újabb jobb.
telefonban nincs olyan, hogy legjobb, mert félévente kihoznak egy még erősebbet, szebbet stb...
-
Bagira01
veterán
Nincs olyan, hogy legjobb, mindenkinek más a fontos. Mi szerint kell legjobb és mennyiért? Én ha lenne szívem 90k-t kiadni akkor egy ilyen Gigabyte-ot vennék. Hw-be se rossz meg dual active. Bár neked gondolom ez nagy. Az a baj, hogy eleve manapság csoda ha talász 4-4,5"-ba normális telefont. Már a 4,7" számít "mini"-nek.
-
RVR400
veterán
Tekintve az itthoni 63e Ft-os árat, jó lehet, De ha azt nézem, hogy mondjuk egy GT99-et 150 USD-ért lehet venni, amin vannak alul gombok, és nem csak a kijelző alján (nekem ez a lehető legnagyobb negatívum, ha egyébként alul annyi hely van, hogy bőven elférne 2 gombsor is), akkor már nem jutna eszembe megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest