Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAID
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kuponok....
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Akkor kb 3 hónapig lenne meg, mert utánna jön egy még jobb, és még jobb,és.... Én is vártam, csorgattam a nyálam, aztán mégis kínából rendeltem (ezzel nem azt szerettem volna sugallni, hogy te is rendelj onnan
) és nem bántam meg. Nem a legerősebb, nem a legszebb, viszont a mai napig tökéletes mindenben, ha sokáig halogatod akkor helyességet csinálsz, mert mindig jön egy újabb jobb.
telefonban nincs olyan, hogy legjobb, mert félévente kihoznak egy még erősebbet, szebbet stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: WWII
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) és nem bántam meg. Nem a legerősebb, nem a legszebb, viszont a mai napig tökéletes mindenben, ha sokáig halogatod akkor helyességet csinálsz, mert mindig jön egy újabb jobb.