-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrTiba #126552 üzenetére
Szerintem egy videó az kevés - nem számszerűen, hanem háttérinfóként.
Az már csak az okozat. Az ok sokkal fontosabb, illetve az, hogy miként viselkedik (logcat), sd kártya nélkül is csinálja-e, az eredeti rendszerhez képest van-e a system-ben bármi olyan, ami nem oda való lenne.Reklámblokkoló (pl. adaway) esetén is csinálja-e.
Tűzfal programmal is tán meg lehetne nézni, hogy mi akar kimeni a netre.Ilyesmikre gondolok.
-
válasz
MrTiba #126543 üzenetére
Gyári rendszert kellene visszaflesselni. Ez a jó megoldás. (szerk.: kérdés, hogy a gyári romot honnan szerzed meg.)
Amúgy 1x kiváncsi lennék, mit jelent a "vírusos lett" kifejezés.
Csak azért, mert én már majd' 4 éve használok kínai dual-sim telefont root-olva, insecure kernellel és eddig sosem lett vírusos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged