Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
WOT-H-A-C
Egyszerűen nincsen rá időm, annyit melózok, hogy aludni járok csak haza szinte.
Megcsinálnám én, ha lenne egy kis nyugtom.cappa72
Szeretnék én is belerázódni a témába, mert szeretem a ketyeréimet vagy a szoftvereiket mókolgatni. A Xiaomi Mi Box II-vel már végeztem nagyjából.
Frankón működik, de az XBMC még mindig nem szereti a videóimat. Hang van, kép nincsen és még ebbe se tudtam beleásni magam. Az alap média apk az visz mindent. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megcsinálnám én, ha lenne egy kis nyugtom.
Frankón működik, de az XBMC még mindig nem szereti a videóimat. Hang van, kép nincsen és még ebbe se tudtam beleásni magam. Az alap média apk az visz mindent.