Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
induna
üzenetére
Vissza az eredeti kérdésedre:
itt azt mondják van készleten.
rokafiu77
Pass. Nem ismerem. Navigálni nem telefonnal szoktam. -
haris
őstag
válasz
induna
üzenetére
És pont dg800 Valencia kell?
Az itt található linkre kattintottam a múltkor, és ott pont a dg800 hoz azt írták: "Feketelistán! SZAR!"
Ez nem tudom mit takar, de nekem elmenne tőle a kedvem, ha egy bolt így nyilatkozik valamely termékről. A többi Doogee-nál nincs ilyen megjegyzés, és nem is tudom mi a probléma, de gondoltam felvetem, aztán a többiekkel körüljárjátok a témát.SZERK:
még azt akartam írni, hogy a múltkor láttam a logouton, hogy korrekturázás alatt van a DG800 tezst, várd meg azt, és most látom, hogy már tegnap kikerült fő oldalra
Mivel engem is érdekel, már olvasom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő