Hirdetés
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Köszönöm!Ennél diplomatikusabban nem is fogalmazhattam volna én sem,csak az a nagy bajom,hogy munkanélküli vagyok 3 hete,és barátnőm most jött ki a kórházból pár órája,meg sok minden ezért inkább nem válaszoltam semmit,van elég gondom így is,nem az a pár ezres zavar a 40 ezer euró adósságom mellett,hanem teljesen másvalami!
De igazad volt,elállok az üzlettől,mert a másik fél nem állta a szavát,ennyi és slussz passz!
,,Utánam a vízözön" ....(majd lesz egyszer,de nem szeretném megélni,mert új családot szeretnék még alapítani és a 3 gyerekemet sokáig lássam még,kit tudja mi lesz a jövőben,megéltem 45 szép évet,de napról napra szarabbak jönnek:-( )
És nem csak nekem!Sajnálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest