Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Nem a kínai márkák miatt írtam ide, hanem a kínában vásárolt, cenzúrázott mobilok emberivé varázsolása miatt...
Ha már arról beszélünk a Kínaiak milyen telefont használnak elmondhatom, hogy a 70% - kezében iphone van. Ezekből a nagy többség 4/4s és kisebb százalék az 5. Látok nagyon sok samsungot valamint sony-t...és az összes többi említett Kínai márkából elég keveset. Pre-paid mobil internet kártyát a china mobiltól vettem ahol hasonló választék fogadott mint egy otthoni szolgáltatónál. Samsung, apple, sony, nokia...van egy mifi huawei-em amit Németországban vettem, amikor megmutattam az eladónak, hogy ezzel szeretném használni a kártyájukat azt mondta ezt Ő nem is ismeri. Ha a tabokról beszélünk akkor más a helyzet, először is nem annyira nagy divat mint otthon, de ha valaki azzal szaladgál az szinte biztos, hogy nem ipad, de nem is samsung. Ebben az esetben igaz, hogy kínai tablet van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest