Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
A Firefox nagyon szimpatikus, de én elég hardcore felhasználó vagyok és ehhez még gyerekcipőben jár. Zavar, hogy az adataimmal kufárkodó (értsd célzott reklámok bevétele) cég, ekkora hatalommal bír a fő kommunikációs eszközöm felett. De ezzel együtt is, összességében, jelenleg, számomra a leghasználhatóbb, vagy a legkevésbé rossz. De ebből nem következik az, hogy mindent meg is engedek neki. Amihez közvetlenül, joga van, azt úgyis elveszi, de a többi hagy maradjon az én döntésem. Egyébként ez a szitu felvet egy sztem érdekes kérdést, amin talán érdemes elgondolkodni. A kontaktlistámon szereplő adatok az én személyes adataim, vagy azoké, akik megadták nekem? Ha az utóbbi, akkor én milyen jogosultsággal rendelkezem felettük? Akik megadták, azok is hozzájárultak az ilyen módon kezeléshez? Tartozom -e felelősséggel az ő adataikért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-book olvasók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest