Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
doongoo
üzenetére
Hali! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Mert fontos figyelemfelkeltésnek bizonyult.
Na azóta kikupálódtam egy kicsit belőle. Azért írom csupán le, hátha még valaki belefut ebbe. Ahhoz a funksönhöz, amit írtál "vezeték nélküli kijelző" egy Miracast vezeték nélküli kijelző adapter (vagy más néven dongle) kell nálam. Pld.: [link] Hiszen ez miracast funkció és az én tavaly vett SMART TV-m még ezt nem tartalmazza. Nincs Wi-Fi Certified tanusítványa, ez inkább az idén forgalomba kerülteknél van. De majd beszerzek egy dongle-t, mert ennél van a teljes tükörképernyőmód (6-12 E. Ft.). Addig is megoldottam a TV-s smart share-t DLNA-s szerverprogram, telefonra telepítésével. Jobbnál jobbak vannak
. Eddig nagyon bejött nekem ez a teló csak egy dolog nem sikerült, pedig van rutinom belőle. Az MTK Droid toolsos dolog. A backup miatt. De ezt a kérdést inkább elküldöm privátba, mert nem akarok offolni vele. Ha lesz egyszer időd, kedved kérlek reagálj rá. Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na azóta kikupálódtam egy kicsit belőle. Azért írom csupán le, hátha még valaki belefut ebbe. Ahhoz a funksönhöz, amit írtál "vezeték nélküli kijelző" egy Miracast vezeték nélküli kijelző adapter (vagy más néven dongle) kell nálam. Pld.:
. Eddig nagyon bejött nekem ez a teló csak egy dolog nem sikerült, pedig van rutinom belőle. Az MTK Droid toolsos dolog. A backup miatt. De ezt a kérdést inkább elküldöm privátba, mert nem akarok offolni vele. Ha lesz egyszer időd, kedved kérlek reagálj rá. Köszönettel.