- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlickAir
aktív tag
válasz
madrac #39593 üzenetére
1. Senkit nem akarok meggyőzni semmiről, mindenki el tudja dönteni, mire mennyit ad ki. (Igaz néha jókat röhögök itt..
)
2.Szintén A800-at nyúzok, (néhány mod-om fent van a needrom.com-on) a 3 betűs navit használom napi rendszerességgel, motoron, tehát elég sokat van zsebben a teló.. Nekem 3-5 percen belül mindig, mindenhol talált holdat, és eddig egyetlen egyszer tévesztett nagyot (igaz ugyan, hogy akkor majdnem 1 órát bolyongtam, mire megtaláltam a címet).
3. Azt ugye mindenki belátja hogy az MTK-s SoC-ok GPS része (chip, antenna) messze elmarad a profi cuccokétól? Egyik jobb, másik kevésbé, de azért soha nem lesz "Suzuki-ból Ferrari". És ez sajnos minden "hybrid" dologgal így van. Erre írtam, hogy ha valakinek igénye van cm-es pontosságú navira (mert van ilyen, ezt nem vitatom), az mindenképpen vegyen egy profi cuccot külön erre a célra. És igen, ugyanez a véleményem a fotó részéről is, amibe most nem igazán szeretnék elmélyedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest