- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
_X10Dead_ #38333 üzenetére
Te nem veszed észre hogy totál hibásak az adatok, G3S-re csak megnevezés meg MT6589 utal semmi más, még a képen is G3 van, akku helye alatt a modellszám.
Egyébként nekem meg teljesen mindegy, nem engem vágnak át vele az biztos.
"Neked ehhez nem kell ennyire érteni."
Hát minek is, azért egy oldalon ahol telefonokat árulnak elvárható hogy helyes adatokat vigyenek fel, főleg ha már egy megjelent készülékről van szó, mert pre-sale esetén még vannak ilyenek.
"egy próbát megér"
Hát igen annak akinek van ideje, energiája és pénze erre annak megéri, de legtöbben ahogy olvasgattam a biztosra mennek és nem találgatni akarnak.
Anyámat meg ne emlegesd ... -
megint én
őstag
válasz
_X10Dead_ #38333 üzenetére
+1!
De tmallon 185$
Ott viszont majdnem biztos, h S-t kapsz! A leírás alapján is. és szerintem +10$-t megér, hogy nyugodtam aludjál amíg megérkezik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest