Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti2
aktív tag
válasz
robertone2
üzenetére
A fali töltők gyorsabban töltenek, mint egy laptop. Megjegyzem halkan, hogy most fektették le a 100W-os USB 3 alapjai, szemben az USB 2 maximális 2,5W-val. Szóval ez a későbbiekben még változhat.
-
vegyszer
addikt
válasz
robertone2
üzenetére
Az USB eredendően 500mA-rt tud leadni.
A komolyabb töltők, pl egy tábláé, akár 2000mA-rt is. (tehát a sebesség igenis a töltőfejénél lassabb LEHET, neked mekkora egyébként?)
A legtöbb pc kikapcsolt állapotban is tud ATX 2.0 óta tölteni USB-n keresztül. (ezért fogyaszt a kikapcsolt PC áramot, nem is keveset
, laptopon nem tudom ez így van e)munkahelyre érdemes egy deciméteres mikroUSB kábelt szerezni, szükségállapot esetén aranyat ér, ha van ott pc...
USB 2-3 elvileg ugyanúgy 500mA-rt ad le, de a PowerUSB az izmosabbat tudna,a kompatibikis eszköznek, (Tán 12V-ot is külső vinyó, DVD író éltetésére, nagyobb áramfelvételt is kiszolgálna)
De ha valamit félremondtam, kérlek javítsatok ki. A tévedés jogát fenntartom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, laptopon nem tudom ez így van e)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)