- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
"...Én amikor elkezdtem boncolgatni ezt a témát, le lettem hurrogva, hogy a GPS kínai okostelóban csak egy plusz, egy luxus, nem is fontos, hogy jól működjön. A kamera sem annyira jó... stb. Akkor mi marad?
Az emberfia épp azért vesz ilyen minden-egyben kütyüket, hogy ne kelljen sok más egyebet hurcolnia magával..."Tökéletesen igazad van... egy kis kiegészítéssel. Mikor valaki egy közel Nexus 4 specifikációjú cuccot vesz harmad áron, akkor azért ő sem gondolhatja komolyan, hogy az nem jár - akár komoly - minőségbeli kompromisszumokkal. Biztos vagyok benne, hogy eljön az idő, amikor minőségben is felveszik a versenyt a nagyokkal, de most azért még nem tartunk ott. Nem a specifikációval van a baj a kínai cuccoknál - nem csak telefonnál - ,hanem a minőség esetlegességével. Ki lehet fogni egy szuper cuccot, de lehet nagyokat szívni is ... szerintem.
Másrészt minden ilyen "egyben kütyü"-nél figyelembe kell venni, hogy egy dedikált eszközhöz képest kompromisszum. Még a legdrágábbak is.Ami a táblázatodat illeti: azt honnan lehet azt tudni, hogy melyik készülékben melyik GPS chip van? A specifikációkban nemigen látom feltüntetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest