-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2184 üzenetére
Kétszer is megírtam itt,de nem válaszolt senkisem:-(
Nem tudom a preloader drivereket telepíteni mappából és sehogyan sem,mert telepítéskor a Win 7 64 bit-es OP rendszerem kiírja,hogy a driver nem megfelelő az OP rendszerhez és így nem is tudom összecsatlakoztatni a ZP200-ast a PC-vel,pedig a mappában a Win 7 64 bit-es DRIVER benne van és nem látja,nem települ,egy készülékemmel sem volt ilyen gond:-(
ROOT-oltam a V9 progival ami rajta van a honlapon.Bármit nyomkodok ezen a zopo oldalon,nem tölti le a firmware frissitést,ha a zöld ikonra,semmire...lehet,hogy előtte regisztrálni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest