Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Milyen processzort vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geree
senior tag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Az angol részével nincs probléma
- de valóban nem vagyok otthon egyébként így nem tudom megnézni jött-e értesítő...Ha futár viszi, akkor sanszos, hogy nem fog megtalálni a címen nappal de elvileg posta..és mivel Sopronba kértem, nem Budapestre, ha értesítőt is hagyott, nem értem miért "Budapest" és miért "Failed" miért nem "Pending on reception" vagy vmi hasonlo
na sebaj..majd a héten rájövök talán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen TV-t vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- OpenMediaVault
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- de valóban nem vagyok otthon egyébként így nem tudom megnézni jött-e értesítő...Ha futár viszi, akkor sanszos, hogy nem fog megtalálni a címen nappal de elvileg posta..és mivel Sopronba kértem, nem Budapestre, ha értesítőt is hagyott, nem értem miért "Budapest" és miért "Failed" miért nem "Pending on reception" vagy vmi hasonlo