- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
barobag #1971 üzenetére
Ne keseredj el, eleinte én is 1 hétig próbálgattam.
Olvasd figyelmesebben, amit írtam.
Célszerű mindent egy mappába (nem fájlba) összemásolni:
- drivers (magánban küldtem dropbox linket, remélem, hogy le tudod tölteni, csak 8,5 MB)
- Flash tool
- ROM
A leírásom 5. pontja úgy szól, hogy az F9 lenyomása után össze kell dugni a ZP100 telefont USB kábelén keresztül a számítógéppel, de előtte akku és 2 db SIM kártya kivéve, és a ZP100 EXPONÁLÓ GOMBJÁT LENYOMVA KELL TARTANI! Hogy milyen gyorsan kell az F9 lenyomása után csatlakoztatni, azt többféle képpen írják, van aki 10 másodpercen belül írja, de maga a Flash tool program is kiírhatja, hogy kéri a csatlakoztatást, volt úgy, hogy ekkor kirántottam, majd ismét összedugtam...
Remélem, hogy elindul.
Én mindig leírom, milyen lépéseket csinálok, így utána tudom vizsgálni, mi nem sikerült és miért, vagy ha sikerült, akkor tudom, hogy legközelebb pontosan ugyanígy kell csinálni. -
Moric
aktív tag
válasz
barobag #1971 üzenetére
Miért is kellene a kínai mérnököknek bárki pufajkája mögé bújni?
Eddigi tapasztalatom szerint a gyári ROM-on egy szűk kemény magnak mindig sikerült javítani.Azt gondolom tudod, hogy az eddig megjelent mtk6575 chippel szerelt telefonokon egy orosz forrású Android 4-es fut?
A kínai közösség erősen nyúlkál bele a gyári ROM-ba. Egy bajuk van, hogy egyre jobban lokalizálják a ROM-okat. Az apktv-n hetente jelenik meg újabb javított kínai ROM. Nem egyet már annyira optimalizáltak, hogy már csak kínai nyelv, kínai műszaki paraméterek vannak semmi más.
Az orosz ROM-mal is ez a baj, oroszoknak készül az ottani viszonyokhoz, nem nekünk magyaroknak.Mindenki használjon olyan ROM-ot ami neki a legjobban megfelel. Nekem már sikerült összeállítottam egyet, mindent tud, és úgy tudja, ahogy nekem szükségem van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest