Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
tom_87
üzenetére
Ez az üzenet hogyan érkezett, mert ha ahogy a kolléga is írja, sms-ben, az elég fura lenne? Autómatikusan érkezett vagy te kérted?
Az összes normális webshopnál segítenek probléma esetén és akár romot is küldenek. Ezért az árért elvárnám, hogy olyan supportot adjanak, hogy ha egy telefon ICS-vel jött ki, akkor elküldik JB-romot, ha van. Ha már ezekre ilyen "spéci" rom kerül, de ilyenről még nem hallottam... Meg lehet erősíteni vagy cáfolni! Az nem válasz, hogy én okosabb vagyok és jobban tudom... -
fPApi
őstag
válasz
tom_87
üzenetére
Egyrészt jó, hogy már nem vagyok egyedül, másrészt ezzel jól elintézted magad itt a fórumon, harmadrészt meg úgyis azt mondják, hogy biztos valami kémprogramot raknak fel frissítésnek!
Egyébként szerintem is van support és nemcsak ilyen. Én amikor valami gond/kérdés felmerül, írok nekik egy mailt és jellemzően 1-2 napon belül nemcsak válaszolnak, hanem ha kell, akkor elküldenek akár rom-ot, akár segédprogramot, akár részletes leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest