Hirdetés
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
upbuvar #17690 üzenetére
+1
Ne akarjuk már az élő nyelvet mindenáron kordában tartani, mert úgy sem tudjuk. Vannak sokkal nagyobb problémák is úgy általában a fórumokon. Ehhez hasonlók: "Kelemes a kellkáposzta" vagy "Isten, aldd meg a Magyart, jo kedvvel bőseggel"Tehát inkább használjunk ékezeteket, ha tehetjük.
Most mobilról írok és nemrégiben vettem észre, hogy a Chrome böngészőben van helyesírás ellenőrző, amiben pl. a beiratkozok és beiratkozom szavak egyaránt támogatottak.Summa summarum, én se vagyok tökéletes, sem tévedhetetlen nyelvtanból, nem is törekszem rá, de azért ügyelek alapvető dolgokra.
Visszatérve még utoljára a töltőkre, vettem még egyet, ez már 300 HUF volt (egyetlen darab volt belőle), de tökéletes a célra ránézésre is. Nem olyan gizda, penge vékony, inkább izmosabb. Nála már lehet az érintőképernyőt tapizni, nem reagál össze-vissza és olyankor is ugyanolyan gyorsan tölt, mintha nem használnám. Aztán szinte nem is melegszik a töltőfej. A márkaneve "Pama".
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- BestBuy topik
- Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest