- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- OLED TV topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
Szép napot neked is!
A magam részéről már "le tettem róla". /a vele történő kommunikáció lezárva/ Ne is foglalkozzunk vele! Még szerencse hogy nem hallgatni kell Őt, mert azt nehezebb lenne elviselni. (az esetben azt mondanám "szájmenése van")
Meggyőződésem, a kor nem előny, és nem is hátrány, nem dicsőség, hanem csupán állapot. Bár ami azt illeti, ha az illető személy (általánosságban!!!!) nem teljesen ostoba, azért a korral a koszon kívül azért más is ragad rá! Azért köszönöm. További kellemes napot!
Üdv. DJ -
Dominó85
addikt
Azt nem tudom jdeutsch kollega hány esztendős, de én már 27 elmúltam. Szerintem be van nőve a fejem lágya, talán pont ezért sem ízlik az említett kollega szava járása. Vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, ez teljesen rendjén van, csak az a körítés ahogyan előadja, az nagyon nem szimpatikus. Kérem, hogy ezt a témát ejtsük, mert nem ide tartozik.
Sanyesz.
Én is azt a programot használom és jobban megbízom benne, mint az Antutu-éban. Utóbbi össze-vissza mér néha. Szerencsére egyre több kínai webshop tesz fel olyan Antutu képet, amiben nincsen az SD kari tesztelve. Így közelebbi képet kapunk a SOC tudásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Konteó topic
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- PlayStation 3
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest