- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
Wiky511 #1653 üzenetére
Nem igazán tudom mire használod elsősorban az okos telefonod. Az mtk6516-os cpu-val szerelt telefon semmire nem használható ! ( tapasztalat )
Mondom szépen sorjában én mikkel találkoztam,nagyon röviden:
-video: 3gpp-t és az mp4 formátumot kezeli, 540x320p. de ezen a 2 formátumon kívül semmi mást....és ez is időnként csúnyán akadozik, ahogy az egész rendszer is mt6516 alatt.
-internet,játékok: mtk6516cpu-val szerelt telókban nincs 3g és 3d chip sem-ez szerintem magáért beszél. Írhatnám hogy mennyire használhatatlan erre is-de nem lenne értelme a fikázásnak.
telefonálás,üzenetküldés,zene: ez a 3 funkció , ami kompromisszumok nélkül működik-többé kevésbé....
Kivétel nélkül az android 2.2-es verzióját futtatják ezek a telefon csodák, a youtubes videókon nem látszik-de lassú mint a dög-és gyakran le is fagy...
üzemidő: erre nem lehet panasz, nincs is ami lemerítse az akkut...
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest