Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Nos az igaz, hogy kompromisszum késznek kell lenni egy mtk6516-hoz.
Nekem ilyen telefonom van (FG8) most, de szerintem használható. Ha nem nyomja tele az ember mindenféle fölösleges programmal, akkor a sebessége is elfogadható. Néha nekem is belassul, megakad, de az esetek nagy többségében használható. 3G az nincs, de egy ekkora (320x200, 400x200) kijelzőhöz szerintem nem is szükséges. Úgy sem ezen fogod nézni a nagyfelbontású fotóidat Picasaról. Alap dolgokra abszolút elég az EDGE is.
Ezért a pénzért, szerintem nem rossz.
Mondjuk én is gondolkodok már egy komolyabbon, de a pénztárca nagy úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- OLED TV topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest