- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Terentius #15437 üzenetére
én is egyetértek az előttem szólókkal. elég kicsi az esélye hogy belefuss egy teljesen kínai csodába. ha mégis így lenne, akkor sincs nagy probléma. ha már ezt a fórumot olvasod, olyan telót rendelsz ami már van itt valakinek, tudsz időtszánni rá és meg tudod azt csinálni amit mások tanácsolnak, akkor nem lehet nagy baj. sőt talán még élvezni is fogod a bütykölést. ez az android szépsége. az etotalkos "csoda" olyanoknak való akiket nem érdekel vagy nincs idejük az androidjukra, esetleg valaki olyannak szánják aki teljesen sületlen ehhez a világhoz és nem fog időt szánni a beletanulásra.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #15437 üzenetére
Egy centért adják.
Téged valaki/valami nagyon megvezetett az etotalk-kal.
Két G3-at rendeltem a Minideal-től, mindkettő angol nyelvre állítva érkezett és alapban tartalmazta a play-t. Nem is értem az aggodalmat.
Egyet rendeltem a Cellphonemictől (Bedove i5), az eleve (nagyrészt) magyar nyelvvel jött (szintén play-jel).
Nem kell megijedni az Antelife-tól sem, bár nekem éppen ma volt egy rossz élményem velük.
Az etotalk egy bolt a sok közül. Lehet, hogy a PR-jük a saját(?) ROM-mal. Esetleg Te is ebbe a csapdába estél bele.
A DHL része sötét ló. A múlt héten jött így egy autós kamera, azzal nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest