Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
Könnyen meglehet, hogy ez történt. Magam sem tudom. De úgy gondolom, hogy mindenféle bogarászások nélkül jól kellene működnie az ilyen funkcióknak. Valaha belemásztam minden új telóba, nyomkodtam napokig, míg teljesen át nem rágtam, de manapság annyi időm van erre, hogy beindítom, beállítok kezdetnek 1-2 dolgot, aztán fut élete végéig úgy... és talán nem én vagyok az egyetlen ilyen, ezért mondom, hogy jó lenne, ha "hackelgetések" nélkül is jól menne minden, pusztán annyival, hogy megnyomok egy gombot.
(#139647) svgyula Teljesen igazad van, én is gondoltam rá anno, most, hogy így visszaemlékezem, de elvetettem, mondván, hogy úgy is elfelejtem majd ezt csinálni. Hát visszagondolva majdnem mindegy lett volna ha már ennek kezdek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pendrive probléma
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest