Hirdetés
- OLED monitor topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
elod22 #138411 üzenetére
Èn is így használtam autóban, csak a két kábel sokszor macerassa tette a dolgot, ha az ember ranezne a telóra, vagy váltana zenét, így az aux helyett vettem egy FM transmitteres szivargyujtot, mert USB úgy is kellett így a zene bluetothon megy a radiora az fm transzmitteren keresztül. Egy kábel kilőve, kevesebb a zavaró tényező és 2 jó USB is lett.
A már meglévő jó fulesre nehéz mit mondani. Én meizu 15t használok, kis méretű, szép teló, viszonylag jó kamerával és jack dugoval, de mindenkinek magának kell eldönteni mi fontosabb. Azért vannak alternatívák.USB c adapterek: 2 usb c , usb c + jack. Van több is, csak a lustabbak kedvéért linkeltem egyet, egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest