- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
elod22 #138411 üzenetére
Èn is így használtam autóban, csak a két kábel sokszor macerassa tette a dolgot, ha az ember ranezne a telóra, vagy váltana zenét, így az aux helyett vettem egy FM transmitteres szivargyujtot, mert USB úgy is kellett így a zene bluetothon megy a radiora az fm transzmitteren keresztül. Egy kábel kilőve, kevesebb a zavaró tényező és 2 jó USB is lett.
A már meglévő jó fulesre nehéz mit mondani. Én meizu 15t használok, kis méretű, szép teló, viszonylag jó kamerával és jack dugoval, de mindenkinek magának kell eldönteni mi fontosabb. Azért vannak alternatívák.USB c adapterek: 2 usb c , usb c + jack. Van több is, csak a lustabbak kedvéért linkeltem egyet, egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest